joi, 16 iulie 2020

Nepot al unui Supravietuitor al Holocaustului luat pentru profit de catre Medway Council in Anglia











14  DEC2017   

Avem o veste foarte trista, dupa mai multe apeluri pierdute, Eugene Lukjanenko a fost inchis pentru ca a facut public cazul fiului sau.  El face greva foamei si este in ziua a 19-a. Ne rugam ca Dumnezeu sa-i dea putere si rezultate la aceasta greva si sa-i protejeze sanatatea si viata. Dumnezeu sa-i dea putere sa treaca si prin aceasta umilinta si suferinta oribila. Eugen a gasit comunitatea noastra romana pe retelele sociale cu aproape doi ani in urma, cand romanii luptau pentru recuperarea familiei Bodnariu. Eugen este Ucainian, un pianist si tata singur cu copilul confiscat  din cauza ca tatal lui Eugene a fost inchis in vremea holocaustului si protectia copilului a decis ca l-ar afecta grav pe copil ca sa creasca in asa mediu, in care bunicul lui a suferit fiind victima nemtilor in timpul holocaustului. Parintii lui Eugene au locuit la Cernauti.
L-am cunoscut online pe Eugene si ni s-a alaturat grupului ProBodnariu, a carei denumire s-a schimbat in Pro Reîntregirea Familiei Group: mai tarziu. Un alt tata care-si striga durerea de s-a auzit pana la noi, e o victima de care noi abia acum aflam – un tata evreu din Rusia cu cetatenie olandeza, prins in ghearele CPS-ului din Anglia, faimos pianist, fiul deasemenea ar fi fost in devenire ca si tatal. Veti vedea in videoul de mai jos ce duete minunate cantau impreuna la pian amandoi cand erau impreuna.
Il putem ajuta prin semnarea petitiei ce se gaseste in acest link si prin partajarea cazului lui mai departe.
Am tradus aici pentru dvs istoria tatalui Eugene Lukjanenko (Soifertis numele de scena ca pianist): Citeste mai mult aici – 
Puteti sa-l ajutati pe Eugene:
  1. Rugandu-va pentru el
  2. Trimitandu-i o felicitare de craciun la inchisoare – Eugene Lukjanenko A6309EC Sheppey Cluster (Elmley) Prison Church Road Eastchurch SHEERNESS Kent ME12 4DZ
  3. Spirjinindul financiar aici – https://www.gofundme.com/265cakhc
Nepot al unui supravietuitor al Holocaustului luat pt profit de catre Medway Council. Acest Broadcast este despre Eugene Lukjanenko al carui tata a fost intr-un ghetou evreiesc cu peste un deceniu inainte ca el sa se nasca! Greva lui din inchisoare este pentru singurul scop de a face clar ca nu exista motiv ca fiul sau sa fie luat de la el in primul rand.
Parintii lui Eugene, au locuit in Romania, la Cernăuți, pana au fost deportati in Ucraina.
Luarea in plasament fortata este un abuz!
 Noi consideram acesti oameni personal responsabili pentru luarea ilegala a fiului lui Eugene, si retinerea lui in mod abuziv in inumana #ForcedFosterCare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu