vineri, 24 iulie 2020

Cosmarul continua - partea 3














miercuri, 16 decembrie 2015

Articol in continuare de la articolul Cosmarul. 


Link articol: Cosmarul partea a doua


Am mers cu totii la spital.

Nimeni nu vorbea cu altul pana acolo decat strictul necesar. Eram atata de mahniti, de disperati, de ingandurati. Era si iarna fara zapada, cetoasa, era frig. 

Aveam sa aflam ca Sorin are arsuri de gradul 4 pe o mare suprafata din corp. Am plans mult.

Si acolo ne-am rugat pentru el, sperand intr-o minune. Toti speram, dar eu simteam o profunda frica, dar si o speranta vaga. "Poate, poate. Sa nu ma indoiesc, asta conteaza" imi spuneam si ma imbarbatam singur sa stau tare in credinta.

S-au adus din nou "lucrari" si vedenii, ca va fi o mare minune si Sorin se va face bine pentru ca "Numele Domnului sa fie proslavit si mai mult".

Apoi a venit vestea care ne-a daramat pe toti. Sorin a murit.

A urmat o intalnire la fr Nașu acasa, pe str Dunarii. 

Acolo pastorul Mera, mi-a spus mie personal - in fata tuturor - ca ceea ce am visat atunci si i-am relatat la fabrica si anume ca Sorin va muri, a fost adevarat si ca restul celelalte au fost minciuni. 

Prorocita, in mod surprinzator, a spus si ea in fata tuturor: "Acum trebuie sa ne pocaim cu totii. Am fost inselati." A ZIS-O CHIAR EA!

Toti au fost de acord, desi era o neacceptare ca o nemultumire in noi. Eram dezamagiti tare. Noi vroiam un miracol nu pocainta ca am fost inselati.

Unii ne-am rugat si ne-am cait. Eu ma caiam mai ales ca nu am ascultat de acel Glas si de visul acela. Ei m-au inselat.

Era un amestec de cainta cu regrete amarnice dupa Sorin. Familia lui a suferit mult. Asta e adevarat. Noi toti am suferit. A fost o imensa dezamagire prin care Dumnezeu mi-a spus sa parasesc imediat secta asta falsa, dar nu am priceput.

Toate lucrurile, tuturor aproape, incepusera sa mearga prost. 

Au inceput discutiile, dezbinarile. Multe faze rele au inceput. Ceva rau era peste noi.

Multi prieteni de ai mei, pe care i-am adus la Domnul, au plecat de la adunare, spunandu-mi ca "ce mai stau acolo?" 
Nu i-am inteles atunci.

Nelutu Dascal (blogerul Behaituloilor...) s-a rasturnat cu masina in drum spre inmormantarea lui Sorin. 

Una din catastrofele lor majore este modul in care ei predica la inmormantare. Am fost la vreo 5 evenimente.

Acolo la inmormantare ei invata doctrinele, epocile si pecetile pe oameni. Ba chiar si nr 666 al Papei de la Roma l-au explicat....la inmormantare. 

Am auzit de la un martor ocular ca nebunia lor a mers atat de departe, ca odata fica unei decedate, i-a oprit din predica in lacrimi strigand: "Mama e moarta si voi criticati pe alti pocaiti?"
(Ei au foarte prostul obicei sa critice la inmormantare botezul in titluri al baptistilor, si alte chestii de astea.)

La Sorin s-a predicat ca si cum nu a facut un lucru rau prin autoincendiere, deoarece Domnul a spus ca "mai bine sa intri in Imparatie fara o mana...". Modul usuratic in care s-a spus asta, a intrigat audienta. (Nu cu mult inainte se aratase in presa o sinucidere in masa in ceva tara a unei secte parca din Elvetia. Era o "moda".)

Apoi au inceput sa intoarca roata. Au inceput sa spuna, ca adica, de fapt "noi nu am inteles bine lucrarile, dar totul a fost corect, si ca ce s-a zis prin lucrari, s-a implinit totul." 

CEE??? INCREDIBIL! Nu imi venea sa cred ce masinarie impostoare devenea totul. S-au sucit si au negat totul ce era "impotriva" lor.

S-a facut mult rau ulterior prin lucrari care oarecumva sa se arate bune, au declansat "jihadul" branhamist prin prorociri si vedenii distructive. Au urmat si despartiri de logodnici, si discordie in adunare si familii. Haos total.

Cine spunea ceva critic, era ATACAT si crucificat prin prorociri. Aceste prorocirii devenisera indicatii catre pastor ce sa zica, ce sa faca, si cum sa faca. Nimeni nu misca in front. Ea conducea sistemul adunarii prin prorociri. Biblia si caracterul bun al invataturilor din Cuvant nu avea nici o influenta. Ei erau posedati de vedenii si prorociri.

"Ridica sabia slujitorul Meu si taie..." erau indicatiile ei nebunesti catre pastor, iar acesta, un om naiv, complet imatur, desigur ca el nu tinea cont de nimic legat de principii, de ce spune Biblia in anumite situatii, nu era interesat in a verifica autenticitatea lucrarilor, ci el doar taia, si taia. Nu se mai oprea din lovituri. Ne macelarea zi de zi cu cuvantul lui. Zi de zi ne abuza si ne agresa emotional.

Si apoi, sa vezi, tot el era acela care poza in victima.

Asta a fost mereu maiestria vicleniei lui Mera Romulus: stapaneste arta de a se preface intr-o victima, ca si Branham si altii, si asta in timp ce el taie si spanzura si loveste, critica, judeca pe altii fara dreptate, fara sa tina cont de Cuvantul lui Dumnezeu, si de normele biblice elementare, de baza.
De aceea el nu poate infrunta fata in fata pe cei care au plecat din adunarea lui. Si nici nu il intereseaza.

Daca apare o discutie, o problema, EI NU CHEAMA NICIODATA TOATE PARTILE IMPLICATE in disputa pentru a se afla adevarul si a se rezolva problema. Nici vorba. Ei se aduna ca EI SA STABILEASCA CE E ADEVAR SI CE NU E. Si desigur ca adevar pentru ei inseamna ca ei sa isi de-a mereu dreptate lor insisi si celor pe care ii protejeaza.

Ei, grupul de elita, se aduna, judeca, -a se citi barfesc - si apoi trag o concluzie in functie de ceea ce simt ei pentru aceia, normal ca una total deformata.

Oameni multi plecau din adunare, dezamagiti. Cred ca in 25 de ani cel putin vreo 150 - 200 de oameni. Daca nu, poate ca si mai multi.

Ei au putere de a convinge pe cei instabili in viata, credinta, psihic, sentimente, emotii, slabi in Scripturi, cu probleme in familie, iar apoi ii resping, sau altii cand vad ca liderul lor manipuleaza oamenii, ii ataca, ii loveste mereu atunci ei pleaca.

Atata rau sa facut atunci acolo incat efectiv "mirosea" a rautate. As putea scrie o carte numai cu acest episod deosebit de dramatic si trist.

Lui Vasile Neamtu, pe care ei nu il vedeau deloc bine, deoarece acesta era echilibrat in gandire, ii spusesera chiar ca: "in ziua de marti iti va crapa burta si matele ii vor curge in curtea adunarii, si veti stii ca Eu Domnul am vorbit...etc etc"

Era pornita rau prorocita si tatal ei, prorocul, pe el, deoarece Vasile pusese cateva intrebari incomode pentru ei. (Vezi detalii incredibile aici: https://mesajul.blogspot.ro/2017/12/inchinati-va-mie.html )

Se vedea de la o posta manipularea nerusinata la care eram supusi.

Normal ca in ziua de marti... nu s-a intamplat nimic.

Vasile a luat atunci cuvantul linistit, explicand frumos niste lucruri despre importanta de a sta pe adevar si a cauta adevarul. Desigur ca l-au criticat si crucificat total ulterior.

Ei mai au un stil ciudat de a-si explica minciunile lucrarilor. Le da un sens spiritual cand nu se intampla, desi atunci ca se pronunta prorocia sau vedenia era clar un sens pragmatic, real. Nu se intampla nimic, iar apoi ei spun ca noi nu au inteles. Nerusinare si manipulare pe fata. E ca si cum Dumnezeu se joaca de-a hopa mitica. Este rusinos si pagubos acest nivel infantil de a gandi, total in afara adevarului si a Cuvantului lui Dumnezeu, inafara bunului simt omenesc si crestin.

Prin prorocie se poruncea deseori amenintator, cu un ton foarte dramatic si apasat, dur, aspru.

Ce inseamna asta? Inseamna ca sentimentele prorocitei erau negative fata de persoanele respective sau avea ea o pasă proasta în ziua aia.

Se crease un climat de temnita, rece, agresivitate verbala, oamenii erau incruntati, confuzi, manipulati. Se creasera doua tabere inamice in mod real. Erau "contre" mari intre noi cu tot felul de faze.

De ex. fratele Iosif din Marasti era pe moarte. Cei de la spital l-au dat acasa, ca va muri. Cei de la adunare au mers la el sa se roage. I-au prorocit acolo pe loc si au fost vedenii ca Iosif va muri in scurt timp. 

Pe "pat de moarte" Iosif, sau parintii lui, ma cheama la el. 

Am mers cu doi frati la el. Stiam de prorocia aceea dar nu a contat. Cand te cheama cineva trebuie sa mergi prin credinta. Umblam prin credinta nu prin ce se vede sau auzim.

Ne-am rugat in genunchi langa patul lui, cam o ora. Poate mai putin chiar. Intr-o saptamana, spre socul tuturor, fratele Iosif se ridica din pat sanatos si umbla. Sa facut total sanatos. Si astazi dupa 20 de ani de atunci, traieste si lucreaza si e bine din toate punctele de vedere. Slava Domnului pentru asta.

Ei si de mama mea au prorocit ca va muri atunci in anii 90.

Prin aceste mijloace ei au bagat spaima in oameni mereu ca sa ii controleze prin frica. Au bagat spaima in sora mea ca va muri mama atunci.

Mama e bine si acum sanatoasa, la peste 20 de ani de atunci. La 73 de ani ca la 50 de ani. Multumesc Domnului. Ei isi bat joc de toti pe care ii prind. Nimeni nu  a scapat nebatjocorit de ei. NUmai asa zisii credinciosi roboței scapa deoarece ei sunt slugile lui Mera nu a lui Dumnezeu. Sunt pupincuristii lui de ani de zile. Ei manipuleaza banii si sufletele oamenilor naivi si sinceri de acolo.

Ei si-au batut joc si de sora mea multi ani de zile dupa ce am plecat eu de acolo impreuna cu peste 30 de frati si surori. Ei erau obsedati de gandul ca ea mi-ar spune mie despre ce se intampla acolo la ei. Mera Romulus a devenit un monstru de rautate impotriva sorei mele. Un paranoic, un bolnav psihic grav, un om rau, un om răzbunator!

Ani de zile el (si altii, Marcel mai ales) a turnat otrava din amvon impotriva mea si a surorii mele, de parca ea ar fi avut vreo vina ca eu i-am prins cu minciuna. Dar ura si mizeria interioara din el a facut asta. Da i-am prin cu minciuna. Da i-am prins cu fals. Da i-am prins cu rautatea si cu ura, cu fatarnicia dar lor nici nu le pasa.

Mereum-am intrebat ce fel de om ar face asa ceva oamenilor care l-au iubit, respectat, sustinut? (Da si eu l-am respectat si sustinut de aceea va amintesc 
CA NU AM FACUT ATUNCI NIMIC FARA SA AM PERMISIUNEA LUI. Veti vedea mai jos asta. Dar apoi ei s-au sucit si m-au urat pentru ca au vazut ca s-au prins singuri in plasa minciunii si a manipularii.)

Numai un dictator nebun orbit de putere si slava desarta ar face asa ceva. Doar un om afectat psihic la cap ar ataca oamenii asa dupa impresiile sale. Acesta a fost intotdeauna Mera Romulus. I-am scris si o scrisoare ca sa il ajut sa inceteze cu abuzurile asupra oamenilor. El nu are nici o treaba. Este atat de orgolios incat orice, dar absolut orice el o ia in modul personal ca o jignire semn ca are grave probleme emotionale si psihologice.

El stia bine ca sora mea sufera din alte motive, ca are grija de mama care a fost deseori bolnava, ca a suferit mult in viata si ca e firava si vulnerabila. Dar ln loc sa o protejeze, sa o pastoreasca, a lovit-o constant prin barfe si din amvon acest monstru religios fals. Tot ce conteaza la el este ca el sa se simta bine si sa apara in fata altora ca el e corect. E un om diabolic de rau si religios, incaltat in versete biblice si din mesaj.

Am realizat si am studiat concluzionand ca om care face asa ceva altor oamenii, semenilor sai, este cu adevarat bolnav psihic, este obsedat si plin de ura ascunsa, plin de teama, deoarece numai un astfel de om ar teroriza un suflet atat de plapand, gingas si frumos cum e sora mea, care totusi a ramas credincioasa 100% adunarii lor in timp ce ei o loveau. Sectanti plini de otrava asta sunt ei!

In inchipuirile lui si al lor, au considerat-o pe sora mea drept spion si au calcat-o in picioare, ca au experienta in asta. Asta pana cand sora mea nu a mai mers la adunare.

Ca apoi tot ei sa o critice de ce nu mai merge la ei. In fapt ei s-au bucurat ca au scapat de ea. Mizerie, mizerie, multa mizerie, mizerie fara limita.

Ei propovaduiau amenintarea si moartea oricui nu era de acord cu ei. Ei le scotocea in trecut oricui era aparent rebel, mintind sau exagerand despre ei tot felul de minciuni.

Acesti oameni sunt reprezentantii intunerecului. Da, cu o masca religioasa aparent neprihanita ei doresc sa controleze si sa tina sub control sufletele sincere ale adunarii. Ii tine in control prin ideile apocaliptice ca Vine Domnul si sa nu cumva sa nu fie cu ei acolo ca daca cineva nu e cu ei, vor pierde rapirea. Iata cum Mera si ceilalti isi bat joc de bietii oameni de acolo care sinceri cauta Cerul si mantuirea lui Dumnezeu. 

Tot pe contre eram cu ei. Nu ma mir ca ne urau atata. 

(Mai tarziu dupa aceea cand fr Topan era pe patul de moarte m-a chemat la el spital, dar un diacon de la ei, Iusco pe nume, pentru ca era acolo, tineti-va bine, mi-a INTERZIS SA INTRU IN SALON la prietenul meu bolnav sa il vizitez pe motiv ca "eu nu mai fac parte din adunarea lor." I-am spart blocajul, am intrat, dar ma tras de haine de la gat inapoi, am cazut pe spate si m-a tarat spre iesire. Mi-a sucit mainile. M-a agresat, m-a abuzat fizic si verbal. Fr Topan plangea pe pat, striga: "lasa-l pe Lica, lasa-l pe Lica..." dar asta m-a dus si ma tarat pe hol pana pe scari in jos apoi m-a impins cu scarba strigand: "PLEACA DE AICI." Il auzeam de departe pe fr. Topan strigand cu lacrimi in ochi: "Lica, Lica" dar Iusco nu avea da gand sa ii faca bolnavului pe plac. Iusco a demonstrat ca ei cred ca EI SUNT STAPANII PESTE OAMENI. Da, asta cred ei in realitate. Apoi fratele Topan a murit. Chiar si Nelu Dascalu a fost martor acolo la acest eveniment. A fost ceva de domeniul nazismului din partea lor, dar niciodata nu am primit scuze din partea lor, sau sa vad ca isi dau seama ce minte intunecata si otravita au...nimic, niciodata.)

Toti gresim in viata, pacatuim cu voia, fara voia...dar acest tipar comportamental toxic este de-a dreptul nebunesc. Acesti oameni, fara sa exagerez, prin actiuni de acest fel ne aratau ca erau efectiv, real, dusi cu pluta. Bolnavi mental, bolnavi emotionali. Afectati si influentati negativ, rautaciosi. 

Tot mai multi plecau din adunare din cauza certurilor si tensiunilor iar cand am ridicat problema, mi s-a spus vechea poveste: "Mireasa trebuie sa fie o minoritate, ca trebuie sa plece cei care nu sunt dintre noi"...etc. Cand am auzit cum se scot, cum justifica asta, m-a apucat pe loc greata.
Imi era, fizic, scarba sa aud asemenea justificari oribile. Am spus: "Asta e o prostie. Imi vine rau. Nu e adevarat". As fi vomitat pe cuvintele lui.

Eu eram acum tinta principala a multor atacuri.

Ajunsesera sa spuna ca eu sunt de vina ca Sorin a murit. Unele zvonuri au mers pana acolo ca au spus ca Sorin vroia sa aiba relatii sexuale cu mine...si poate ca cine stie...?  Nebuni!

(Recent, prin anul 2013, dupa inmormantarea fr Nașu, la masa, unul din cei care merge inca tot acolo la adunare, a spus in fata la vreo 20 de persoane cu voce tare, ca el stie din auzite ca eu am avut relatii sexuale cu Sorin. I-am zis: "Sa te mustre Domnul diavole". Toata lumea s-a uitat la el, cum a putut spuna asa ceva in public. Nesimtitului nici nu-i pasa. Ma gandesc in ce lume oribila traiesc ei cu aceste minciuni in capul lor. E lumea lor intunecata. De cand sunt la mesaj am auzit cele mai groaznice minciuni de la cei mai mincinosi oameni religiosi din istoria omenirii: cei de la mesajul lui Branham. Si mai mult ei intre ei, se mint si se acuza poate 90% pe nedrept, nu ma refer doar la mine. Eu, probleme majore, in afara de blocajul financiar de dupa faliment si dupa ce am fost inselat cu sume de zeci de mii de euro, si din care nu am reusit sa ies inca deplin, eu chiar nu am avut treaba, cu nimeni si cu nimic, niciodata. Am trait frumos, am iubit oamenii, frankisti, branhamisti, tunetisti, egal ce erau, si am ajutat neconditionat sute de familii, tineri si indivizi din toata Romania, rep Moldova, cativa chiar si din Africa si Pakistan.)

Sa revin.

Ma gandeam cum pot ajuta adunarea. Imi venise o idee atunci. Zic: "Asa ceva nu se mai poate." 

Am vorbit cu doi frati despre planul meu de a demasca lucrarea falsa din adunare. Ei s-au temut, dar asta nu m-a oprit.

Desi le-am aratat versete biblice care ne dau dreptul sa cercetam duhurile sa vedem daca sunt de la Dumnezeu sau nu, ei s-au temut.

Atunci am luat CUVANTUL LUI DUMNEZEU ca partener! 

Stiam sigur si simteam puternic in mine ca Dumnezeu nu mi-a dat un duh de frica, ci mi-a dat unul de putere, de dragoste, intelepciune, curaj si multe altele.

Si bineinteles pentru ca sunt educat si cu bun simt, din respect pentru liderii adunarii am luat deoparte pe diaconul Nelu Dascalu (blogerul branhamist care insala oamenii prin blogul https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com) si pe pastor insusi, pe Mera Romulus, si le-am spus daca pot sa pun la incercare lucrarea deoarece nu se mai poate continua asa. Astfel voi testa acel duh. Mi-au zis amandoi ca foarte bine fac daca fac asta.

Am lasat sa treaca doua-trei saptamani. 

Am inventat o poveste lunga, in care am zis ca visasem ca "noi cei rai" fusesem personaje negative si multe chestii care le convenea lor mult si ne dezavantajau pe noi. Le-am scris-o.

Mama mia, sa vezi ce bucurie pe ei.

Toata ziua in adunare, prorociri si vedenii cu noi negative si cu ei pozitive. Avusesera multe lucrari despre visul meu inventat, ca "Eu Domnul le-am dat acel vis ca semn ca sa creada...".

Chiar pastorul a citit "visul" din amvon. Ce fericiti erau cei din tabara lor. Toate vedeniile si prorocirile lor erau asa sa confirme. Abia ma abtineam sa le spun.

Eu eram si mai fericit ca se demasca duhul rau care ii conducea, zi de zi si prin aceste minciuni ale lor.

Ii cerusem unei surori care nota mereu vedeniile si prorocirile, sa am si eu acele "confirmari". Am adunat destul de multe sa fie dovezi clare ca ei mint si ca duc de nas adunarea, si ca nu Duhul Domnului lucreaza. (Ei au sute de caiete groase scrise cu lucrari pe zeci si sute de pagini. Au mii de prorociri si vedenii in caiete si inregistrari. Au mai multe decat Biblia, Branham si Frank la un loc.)

I-am lasat sa se bucure aproape trei saptamani.

E incredibil cum influenta psihologica in grup functioneaza.

Se influentau unii pe altii impotriva noastra prin aceste lucruri. Inclusiv predicile din amvon. Totul era armonizat intre ei. (Ei aceasta armonie o numeau: lucrarea lui Dumnezeu. Se inselau.) Se crease si un pol real al urii si al dezbinarii. Nu ne mai suportau.

Apoi, intr-o duminica seara cand erau toti acolo, m-am ridicat, cu permisiunea pastorului, sa vorbesc 5 minute. 

Am inceput sa spun cat de mult ma doare ca Sorin a patit ce a patit, ca adunarea sufera asa o ruptura, ca oamenii sufera, ca multi au plecat si nimanui nu ii pasa de ei, nu ii cauta, ca nu exista o slujire biblica ci numai impuneri si amenintari. Am spus din inima sincer ca adunarea trebuie sa isi revizuiasca atitudinea. 

Am zis ca in urma cu cateva saptamani am cerut permisiunea diaconului si pastorului de a pune aceasta lucrare de prorociri, vedenii, mentalitate, la incercare, deoarece eu pe baza dovezilor o vad ca sursa a raului care a facut mult rau si continua sa faca si va continua sa faca rau ani de zile...si am continuat. Era o tacere muta. 

Am intrebat adunarea de visul acela si de ceea ce s-a intamplat in ultimile trei saptamani. Au zis cu tarie un "AAAmiin prelungit." Nu se asteptau la ce urma. 

Apoi am spus calm, dar ferm si sigur pe mine: DRAGII MEI, NU AM AVUT NICI UN VIS! V-AM TESTAT! AM PUS LA INCERCARE DUHURILE DIN ADUNARE. ATI FOST AMAGITI. TOTUL ESTE O INVENTIE! TOATA LUCRAREA DE AICI ESTE O FALSA. NU DUHUL SFANT LUCREAZA. DAR AM CERUT INAINTE PERMISIUNEA FRATELUI MERA SI LUI FRATELE DASCALU SA PUN LA INCERCARE LUCRAREA ACEASTA SI ASA AM FACUT!

AU AMUTIT CU TOTII!

Va dati seama ce socant a fost totul? Stiti ce a urmat?

Acuma zambesc, dar atunci a fost groaznic. Stai sa vedeti ce urmeaza.

Acum cand cititi articolul stati pe scaune? Sa nu cadeti cand veti auzi ce s-a intamplat.

S-a intamplat ceva, de o imbecilitate astronomica si nu veti crede!!! Dar este adevarat.

PASTORUL A TIPAT LA MINE (nu la prorocii si vazatorii dovediti falsi) IN FATA TUTUROR SI A ZIS: "DE CE AI FACUT ASA CEVA?" 

Era alb la fata. Mi-am dat seama ca el nu cauta adevarul, el vroia doar sa aiba dreptate.
Nu il interesa adevarul. Asa a ramas pana in ziua de azi.

Cand am auzit ce a spus era sa lesin, fizic. Ma gandeam ca omul asta e nebun sau se preface? 

Stai asa, eu tocmai am demascat duhul de minciuna din adunare, cu APROBAREA LUI, iar el ma ataca pe mine? DE CE FACA ASA CEVA? DOAR EL INSUSI MI-A DAT PERMISIUNEA SA FAC ASTA! EL A FOST DE ACORD sa testez duhurile!


Nu imi venea sa cred ce aud de la liderul adunarii, de la omul caruia ii cerusem permisiunea pentru o asemenea "misiune secreta de agent 007". Si sa nu uitam ca el impreuna cu prorocita, acasa la fr Nașu, a spus in fata tuturor ca am avut dreptate atunci cu Sorin si altele si ca ei au fost inselati.
Dar acum a schimbat adevarul in minciuna doar ca sa nu isi piarda mandria de pastor care stie totul.

E SOCANT, nu?! 


Cu adevarat duhul celui rau de minciuna si falsitate ii conducea.

Eu credeam ca ei se vor bucura ca adevarul a iesit la iveala si adunarea isi va recapata echilibrul, oamenii vor reveni, ne vom vindeca, vom merge impreuna cu totii inainte. Dar nici vorba de asa ceva. Ei au declansat iadul.

Se dovedea de fapt ca nu ii interesa adevarul, ci ii interesa sa aiba ei dreptate cu orgoliul, mandria si falsitatea lor. Ar fi fost greu ca pastorul sa recunosca ca a fost inselat. Mandria lui nu l-a lasat sa fie corect si obiectiv.

Unul dintre noii diaconi, un fost luptator de aikido, centura neagra, la semnul pastorului, m-a prins si m-a scos afara din adunare.

VA DATI SEAMA CA ESTE POSIBIL ASA CEVA?!?!

Eu am zis:"Hei stai, dar ce faci? Pentru ca am spus si descoperit adevarul, ma scoateti afara? Va purtati de parca ati fi in Roma catolica?" A zis foarte scurt, ferm si dur: "TRECI AFARA SI TACI!" 

De atunci a ramas vorba asta printre ei pana astazi ca: "Lica a strigat in adunare, ca ei sunt Roma catolica."

Ce naivi. Inchipuiti-va ce mare rau le-am facut eu lor ca am spus asa ceva. 

In rest, culmea ipocriziei, de intreaga poveste de la timpul de dinaintea plecarii la Baia de Aries si pana la demascarea asta, ei nu spun o iota, nimic, despre tot raul pe care l-au facut lui Sorin si adunarii si oamenilor care au plecat.

Nimic de astea, dar ei sarmanii, nu mai pot de ofensati din cauza "obrazniciei" mele de a spune "Roma catolica". Vai de mine...chiar asa, cum am putut eu sa le spun asa ceva?

Normal, apoi ne-au interzis sa mai avem de a face cu adunarea, ne-au alungat...din cauza urii profunde, la porunca prorocitei, au facut un lucru nemaiauzit: au inceput sa se roage si sa posteasca ca "Dumnezeu sa ne nimiceasca, sa ne distruga de pe fata pamantului"...lucru pe care l-au facut cu o mare pasiune si entuziasm. Anuntau prin prorociri, moartea unora care si ei puneau intrebari, ca si faza lui Vasile Neamtu, si chiar mergeau la fata locului sa vada unde vor "muri" acestia.

Asta a fost "mijlocirea" lor spirituala pentru noi...devenisera niste psihopati fanatici religiosi obsedati de respingerea si distrugerea noastra. Vroiau in singur lucru. Sa fim distrusi.


Calatorie periculoasa - de Altegatto
Asa vad eu acum branhamismul si sectarismul in general.
 Inghite oamenii buni care ratacesc pe marea vietii cautand sincer iubirea, mangaierea, salvarea, mintindu-i ca le ofera cerul, raiul, dar cand ajung acolo acestia descopera iadul. 




Au devenit atat de rai, atat de toxici si de manipulativi, incat nici chiar Nelu Dascal, (blogerul https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/) diaconul principal de atunci, si nici altii, nu au mai mers acolo niciodata.

Asa ca am experienta cu profetii mincinosi si manipulatori... experienta care a inceput atunci...a urcat...si a urcat...pana am ajuns in varf. La Branham, la Coleman, la Frank, etc. Aici am vazut cum sta treaba in realitate si am plecat afara din secta asta.

Daca vreti sa vorbiti cu mine despre profeti mincinosi si eroare la mesaj si manipulare religioasa si psihologica, sunt pregatit sa va ajut. Nu sa ma laud dar miros imediat demonii minciunii si falsitati de la mare distanta.

De aceea cred ca pot ajuta orice lideri, pastori si orice adunare de la mesaj sa isi puna randuiala in adunare.

Fara sa vreti sau sa stiti, voi sunteti falsi intr-o lucrare falsa si inselatoare. Sunteti nevrotici, mai oameni buni. Si ati dat si culoare religioasa si impuls imaginar, biblic si fals, nevrozelor voastre. Atat. 

Voi chiar nu intelegeti in ce haos sunteti? Pacat de voi. Multi sunteti oameni buni. Dar eu am plecat. Nu ma reprezinta nimic din aceste nevrotisme mistico-toxice religioase pline de agresivitate emotionala si verbala din sectele voastre.

Poate e voia lui Dumnezeu sa stati la mesaj. Vreti sa fiu un pic mai realist si dur, cu voi? Poate ca meritati sa fiti unde sunteti. 

Ati urat destul pe altii, ati acuzat destul pe altii, ati mintit si ati barfit destul pe altii, ati falsificat Cuvantul mai mult ca toate cultele. Ati ranit oameni si niciodata nu v-ati cerut iertare de la ei. V-ati purtat atata de rau cu altii, pana v-a iesit rautatea pe nas si pe urechi. Ati distrus vieti si destine destule. Oameni s-au sinucis din cauza prostiei voastre. Multe casnicii s-au destramat din cauza barfelor si a rautatii voastre. Ati batjocorit oameni care v-au iubit, doar pentru ca aveau unele idei diferite, sau au gresit cu ceva. Nu ati incetat in a-i umilii si barfii pe la toate colturile, fara sa stati de vorba cu ei mai intai pe subiectul problemei. Nu stiti asa ceva. Stiti doar sa otraviti mintile altora.
Asa ca meritati sa stati acolo in eroare. In fericire falsa. Fericire produsa teoretic nu experimentata.

Voi nu l-ati lasat pe Dumnezeu niciodata sa va invete ceva nobil si drept.

Ati dat-o inainte ca papagali tot cu Branham si cu Frank, Coleman sau nu stiu care, nu cu valori spirituale.

Voi credeti ca ajungeti la Cer pentru ca Branham a spus sau a facut ceva vindecari? Cum puteti fi atat de ingusti la minte mai oameni buni?

Voi niciodata nu ati apreciat si simtit iubirea si bunatatea pe care au aratat-o unii fata de voi. Dar stiti de ce? 

Voi nu puteti empatiza. Nu sunteti receptori pentru iubire, bunatate, iertare, altruism, toleranta. Voi sunteti in spiritul nevrotic de respingere continua si de victima falsa a lui Branham. 

Stiti ce? Cred ca mai bine ramaneti unde sunteti. 

Medical vorbind, va potriviti acelui stil trist, depresiv, melancolic, barfitor, prelucrat emotional si sentimental excesiv. Voi sunteti unde trebuie sa fiti. Ramaneti la mesaj. Da, da.


Nu iesiti afara, deoarece nu puteti suporta adevarul despre voi insiva. 

Psihicul vostru este fragil. 

(Iar fragilitatea lui se datoreaza infantilismului.) 

Voi v-ati bulversat subconstientul, care stie asta, si el "va protejeaza" tinandu-va blocati acolo, dar in intentie protectiva, nu distructiva deoarece el nu face diferenta doctrinala, tocmai sa va ajute, tocmai ca va cunoaste fobiile si nevrozele ascunse, care v-ar afecta mult, daca ati afla adevarul despre voi insiva.
Boom! Ati exploda si ati ceda psihic.

Respir acum usurat. Am inteles intreg mecanismul.
Nu mai simt nevoia sa va cer sa plecati de la mesaj. Nu e treaba mea deciziile voastre. Treaba mea a fost sa fiu corect, onest si loial cand va scriu, nu e treaba mea ce faceti voi. 

Ba chiar daca vreodata ati fi criticati pentru credinta voastra (nu pentru abuzuri, ca pentru abuzuri meritati critica.) ar trebui sa va apar oriunde, dreptul vostru de a crede orice doriti sa credeti: in Branham, in Frank, in budism, intr-o vaca, intr-un porc. Orice ati vrea, nu e treaba mea. Asta este normalul vietii. Sa ai dreptul sa alegi, nu sa fi fortat si amenintat sa crezi sau sa nu crezi. 


Indemnul meu este simplu si apostolic: "Crede in Domnul Isus si vei fi mantuit tu si toata casa ta", si fa binele.

Se pare ca voi aveti o nevoie bolnava, mostenita de la Branham, de a fi superiori fata de alti oameni, fata de alte linii de la mesaj, fata de alte bisericii, fata de alti oameni din jurul vostru. Nu puteti trai ca sunteti normali si ca orice ati fi superior, sa zic, e un har, nu un dar. 

La mesaj, e mult mai bine pentru voi. Puteti sta toata viata ca un parazit, poti barfi pe altii, poti minti, poti calca in picioare alti oameni, si tot esti considerat "mireasa lui Isus" si vei fi si "rapit la cer" pentru ca ai un profet mort de 60 de ani. Deci mai bine ramaneti acolo. 

Voi aveti o mare nevoie sa traiti irational, izolati, fara provocarile vietii, in inchipuiri, departe de argumentele biblice si umane care va rastoarna modul de viata si gandire sectant. 

Aveti nevoia interioara de a va exploata si alimenta, voi insiva sau altii voua, la maxim, propriile nevroze, propriile temeri.

La mesaj se poate asta. Toata ziua predicatorii va otravesc cu asa ceva si asta va tine "in viata".

Asta este blestemul lui Branham pentru voi. 


Asta este mesajul pe care Branham cu gura lui, l-a blestemat. 


Si odata cu asta, v-a blestemat si pe voi, deoarece samanta lui blestemata este in voi si rodeste de ani si ani de zile: pervertirea Cuvantului, invatatura falsa amestecata cu adevarata, povestiri exagerate sau false, plagiatul lucrarilor unor teologi numite "revelatiile profetului", depresie, tristete, singuratate, izolare, minciuna, setea de razbunare, neliniste, insatisfactie, neimplinire, raceala...etc

Acum stiu bine de ce Branham a facut asta. Avea nevoie de asta, deoarece asta reprezenta corect "realitatea" lui personala, condusa din sub/ si din supra/constient inspre ceea ce el isi inchipuia sa fie "realitate" in constientul lui prezent. (Inger, profetul Ilie, Dumnezeu in trup, etc) 

Mai clar spus, mesajul lui este nevrotismul lui care a pervertit Cuvantul lui Dumnezeu in favorizarea grandomaniei sale. Asta este tot. Si l-a prezentat in forma de "taine", sa para de neatins si de neinteles pentru unii, tocmai pentru a-i confirma falsa grandoare. 

Oameni buni, oameni buni, eu mai cred ca pe unii ne-a inghitit mesajul, atunci cand noi calatoream pe marea vietii cautand sincer sensul vietii noastre. Am cautat mantuirea, am cautat rostul, am cautat iubirea, am cautat ceva mai presus decat noi si decat lumea materiala. 

Am tanjit dupa o comunitate frateasca autentica, iubitoare, calda, pasionata pentru Cristos, si neobosita in a face bine altora. Comunitate in care sa putem exprima fara frica valorile personale, puse de Dumnezeu in noi, sa exprimam iubire, bunatate, creativitate, talente, lucruri divine, duhovnicesti. Si sa putem in acelasi timp, si sa primim, fara retinere, fara ura, aceste lucruri frumoase si de la altii pe care sa ii admiram, nu invidiem, ca sunt talentati si ca ne ofera valoare, ca ne iubesc, ne protejeaza.
Asa este, cum eu vad, o comunitate crestina biblica.

Dar am gresit undeva traseul. Noi toti l-am gresit. Am ajuns unde nu trebuia sa ajungem niciodata. Ne-au inselat cu vindecarile lui Branham si cu botezul din Fapte 2:38, furat de acesta de la penticostalii unitarieni.

Am ajuns sa traim in cosmarul din universul unor oameni deformati emotional si psihologic. Am intrat in gura nefericirii lor. In luptele lor interioare. In afectiunile lor psihice. In mandria lor. In aroganta si rautatea lor.

Hei, stati! Pai atunci noi nu avem nici un cosmar de fapt... cosmarul este al lor...este lumea lor, este universul lor. 

Subconstientul lor, care este "aliatul" nostru, ne-a transmis prin actiunile lor repetate pe parcursul a 30 de ani, ca ei traiesc intr-o lume imaginara bolnava amestecata cu lucruri frumoase spirituale. 


Chiar acum am o "revelatie" personala care ma elibereaza si ma detoxifica: In realitate, acesta nu era cosmarul meu. Ei au facut totul sa para asa. Sa para ca sunt pierdut fara ei. Sa para ca sunt ratacit fara secta lor. 


Au incercat sa ne faca viata un cosmar cu acuzatii false sau exagerate. Ne-au varuit pe toate gardurile pentru a ne distruge reputatia. Au facut orice pentru a ne face rau. 


Dar dragii mei, cosmarul era al lor de fapt, si de aceea au vrut sa il dea si altora. Il aveau in ei. Il aveau la ei. Il aveau cu ei. Pe ei, Branham i-a vazut in vedenie, in camasi de forta legati intr-un spital de nebuni, dandu-se cu capul de pereti. Ei isi traiesc zilnic cosmarul.


Si au facut vrut sa faca din vietile altora, la fel, un cosmar, prin nevoia de reproducere psihologico-comportamentala. 


Au reusit asta, in masura in care ne-au putut insela prin intimidare, etichetare, minciuna, aplicarea incorecta a unor versete biblice si multa amenintare. 


Dar Adevarul elibereaza! Niciodata cosmarul acela nu a fost al meu si nici al tau. Este cosmarul lor. Este al lor. Este al lor.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu