luni, 9 noiembrie 2020

Adunare de rugăciune la aniversarea a 400 de ani de la debarcarea pelerinilor pe ţărmul Americii Poteraș Ionuț 03-10-2020 19:04:12


 



 Anunțuri, Istorie, Rugăciune

După adunările de rugăciune „The Return” şi „Marşul de rugăciune” care au avut loc în 25 şi 26 septembrie în capitala Americii, Washington D.C., un nou eveniment de impact este programat a avea loc la Plymouth Rock în statul Massachusetts, acolo unde acum 400 de ani Pelerinii au făcut un legământ cu Dumnezeu că îl vor sluji, îl vor iubi şi vor urma căile Lui.

Evenimentul este organizat de către Carter Conlon de la Biserica Times Square Church din New York City şi va fi transmis live pe 6 octombrie între orela 7 şi 9 seara, ora locală. (între orele 2-4 în dimineaţa zilei de 7 octombrie ora României).

„Vom avea o adunare de rugăciune chiar în casa construită în anul 1790 pe locul unde a fost construită prima casă de către pelerini în anul 1620,” a spus pastorul Conlon.

În acea primă iarnă, pelerinii au îngheţat, au suferit de foame, s-au îmbolnăvit, însă cu toate acestea inima le era plină de credinţă.

„S-a întâmplat chiar în acea casă, într-o perioadă dificilă, după ce aproape jumate din cei care au ajuns în America au pierit din cauza dificultăţilor în acel prim an, că ei s-au rugat.”

„Dumnezeu le-a promis acum 400 de ani, că ei şi urmaşii lor vor avea libertate în ţara care avea să devină Tărâmul Libertăţii. Dar ce-am făcut noi cu această libertate?”

Conlon aminteşte faptul că America a târât în sclavie o întreagă rasă de oameni. În zilele noastre familiile americane sunt distruse, avortul se practică la scară largă iar ţara este profund divizată.

„Îl vom ruga pe Dumnezeu să ne ierte pentru ceea ce am făcut ca şi naţiune cu libertatea pe care El ne-a dat-o,” a spus pastorul din New York.

Persoana care deţine casa unde pelerinii s-au rugat prima dată, spune că s-a simţit îndemnat să ia legătura cu pastorul Conlon. După câteva săptămâni, pastorul Conlon şi soţia lui fiind în trecere prin statul Massachusetts şi-au dorit să se oprească în Plymouth pentru a avea un moment de reflecţie şi rugăciune la Plymouth Rock. Stând acolo la 30 de metri distanţă de vechea casă, ei l-au întâlnit pe actualul proprietar al casei.

„Se simţea o prezenţă atât de puternică a lui Dumnezeu în acea casă, că atunci când am ajuns înapoi la camera mea de hotel, seara, nu am putut să adorm. Mă gândeam ‘Doamne de ce m-ai adus aici?’ ”

Mai târziu, Dumnezeu l-a călăuzit spre 2 Cronici 7:16 unde se spune „aleg şi sfinţesc Casa aceasta, pentru ca Numele Meu să locuiască în ea pe vecie, şi voi avea întotdeauna ochii şi inima Mea acolo.”

Pastorul Conlon crede că Dumnezeu aşteaptă în Plymouth de 400 de ani. Acum pe 6 octombrie este timpul că naţiunea să se întoarcă la El.

Într-o postare Conlon a scris: „Este un moment critic pentru America. Ne vom ruga şi vom avea credinţă că Dumnezeu va da un nou suflu naţiunii noastre. Această adunare de rugăciune nu este ideea noastră; este o iniţiativă din partea lui Dumnezeu care intervine în istoria ţării noastre. Viitorul Americii depinde de rugăciunile noastre.”

Evenimentul va putea fi urmărit în direct pe website-ul „It’s time to pray”

Sursa: CBN News

https://www.stiricrestine.ro/2020/10/03/adunare-de-rugaciune-la-aniversarea-a-400-de-an




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu