marți, 24 noiembrie 2020

Franklin Graham: Rugaţi-vă ca Dumnezeu să ne ajute să aflăm adevărul despre alegerile americane Poteraș Ionuț 22-11-2020 08:15:07














Cunoscutul evanghelist a făcut un apel către toţi americanii să se roage pentru descoperirea adevărului despre acuzaţiile de fraudă electorală, indiferent care va fi rezultatul votului.

El a făcut comentarii, într-o postare pe reţelele sociale vineri dimineaţă, după ce echipa preşedintelui Trump a ţinut o conferinţă de presă unde a acuzat o presupusă fraudă electorală.

„Dacă a fost fraudă, să ne rugăm că Domnul să o descopere şi ca cei responsabili să fie aflaţi,” a scris Graham. „Pe de altă parte, dacă nu a fost fraudă rugaţi-vă ca Domnul să descopere acest lucru de asemenea. Poporul american trebuie să cunoască adevărul. Vă rog să vă uniţi cu mine şi să facem acest motiv scopul nostru principal în rugăciune în acest weekend, să-l rugăm pe Domnul să ne ajute să aflăm adevărul.”

Rudy Giuliani, avocatul care îl reprezintă pe Trump, a vorbit la o conferinţă de presă joi despre existenţa unor presupuse fraude cu buletine de vot în mai multe state, inclusiv Pennsylvania, Michigan, Wisconsin şi Georgia.

Sidney Powell, o altă avocată din echipa lui Trump, a făcut acuzaţii la aceeaşi conferinţă de presă despre presupuse manipulări ale maşinilor de vot şi la softul de votare realizat de către două companii Dominion şi Smartmatic. Powell a pretins că frauda a fost susţinută cu „bani comunişti din Venezuela, Cuba şi cel mai probabil China.”

„Dacă ne referim la nivelul de corupţie de aici, nu avem nici o idee câţi candidaţi Republicani sau Democraţi din orice stat din ţară au plătit pentru a avea un sistem trucat care să a le fie favorabil,” a spus Powell.

Acuzaţiile i-au dezbinat însă pe Republicani şi conservatori.

Prezentatorul Tucker Carlson de la postul tv Fox News a criticat-o pe Powell pentru că nu a oferit nici o dovadă pentru acuzaţiile ei.

„Ceea ce descrie Powell este suficient să fie cea mai mare infracţiune din istoria Americii. Atunci când am întrebat alte persoane din echipa lui Trump – oameni cu autoritate – ei ne-au spus ca Powell nu le-a dat nici lor vreo dovadă despre aceste acuzaţii… Atunci, de ce ne mai spui asta? Vă spunem pentru că vrem să aflăm adevărul. La urma urmei, doar acest lucru contează: adevărul. E singura noastră speranţă!”

Senatoarea republicana Joni Ernst a respins acuzaţiile lui Powell, că politicienii plătesc pentru a truca alegerile.

„Dacă există fraudă, atunci acest lucru trebuie probat în justiţie…Să insinuezi că politicieni candidaţi Republicani şi Democraţi au plătit pentru a manipula rezultatele alegerilor este scandalos şi mă simt ofensată de aceste suspiciuni.”

Ronna McDaniel, directoare a Comitetului Naţional al Partidului Republican, a făcut un apel către americani să aibă răbdare.

„Democraţii l-au atacat pe Donald Trump ani de zile pentru o presupusă interferență a Rusiei în alegerile din 2016. Facem cercetări pe baza unor mărturii depuse sub jurământ pentru a asigura integritatea alegerilor. E o mare diferenţă.”

Sursa: Christian Headlines

https://www.stiricrestine.ro/2020/11/22/franklin-graham-rugati-va-ca-dumnezeu-sa-ne-ajute-sa-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu