duminică, 22 noiembrie 2020

Zece Efecte ale Văzerii și Gustării Providenței lui Dumnezeu

 







Interviu cu 

Fondator și profesor, desiringGod.org

Bine ați venit din nou la podcast. Săptămâna aceasta ne concentrăm asupra providenței lui Dumnezeu. Da, Dumnezeu controlează, orchestrează toate lucrurile - viața ta, viața mea, lumea asta, totul - și o face chiar și atunci când nu are chef. Ca în 2020. Ei bine, el este; El este la muncă.

Explicarea cazului este următoarea lansare a cărții Pastor John, pur și simplu intitulată Providence , o carte de 750 de pagini lansată în mai puțin de două luni, pe 12 ianuarie. Este cel mai mare proiect de carte solo al pastorului John.

Luni l-am întrebat pe pastor John despre carte . Miercuri, am auzit introducerea . Și astăzi auzim concluzia cărții. Având în vedere cerințele din timpul său, este îndoielnic că va mai citi din el. Dar avem aceste două secțiuni.

O menționăm săptămâna aceasta, deoarece acum puteți preordona titlul de la prietenii noștri de la Westminster Books pentru doar 19,99 USD. Suntem recunoscători pentru parteneriatul lor și vă încurajăm să comandați prin intermediul lor, deoarece considerați că susțineți librarii creștini fideli și independenți. Accesați wtsbooks.com pentru a comanda în avans .

Ultima dată, am auzit introducerea de 32 de minute; astăzi concluzia, la 55 de minute. Combinat, este o oră și jumătate de lecturi audiobook care servesc drept conținut podcast pentru această săptămână și pentru toată săptămâna viitoare. Sper să-ți faci timp să asculți totul în timp ce luăm o scurtă pauză pentru Ziua Recunoștinței. Revenim cu noi episoade luni, 30 noiembrie, cu câteva funcții noi pe podcast pentru a fi dezvăluit în decembrie.

Până atunci, iată că John Piper citește concluzia viitoarei sale cărți, Providence , care va apărea pe 12 ianuarie.

https://www.desiringgod.org/interviews/ten-effects-of-seeing-and-savoring-the-providence-of-god?utm_campaign




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu