duminică, 15 noiembrie 2020

Ziua a 2-a: Întâlniri supranaturale – #Pray15Days Gabriela Augustinov 09-11-2020 08:52:07

 










Ziua a 2-a: Întâlniri supranaturale – #Pray15Days

Dacă întrebi un creştin care s-a convertit de la hinduism despre cum a ajuns să Îl cunoască pe Hristos, cel mai probabil îţi va spune că Isus este singurul care l-a putut vindeca de boli sau de chinul spiritual în care se zbătea. O manifestare vizibilă a puterii lui Hristos ar putea însemna ceva neobișnuit pentru un creştin din Occident, însă aceasta nu îl ia prin surprindere pe un creștin de pe subcontinentul indian.

Într-un sat modest de agricultori, o tânără femeie conduce ora de şcoală duminicală pentru copiii din comunitate. Nu cu mult timp în urmă, viaţa ei era una foarte diferită. Ea a fost implicată adânc în vrăjitorie. Pielea ei se făcuse neagră iar ochii îi erau roşii. Ea era chinuită de demoni. Familia ei a dus-o la mai mulți vraci, dar acest lucru nu a făcut decât ca starea ei să se agraveze. Nimeni – nici zeii din temple, nici medicii – n-au putut să o ajute.

În cele din urmă, un creştin din sat a invitat familia femeii să participe la o adunare de rugăciune. Ea a fost eliberată de posesia demonică și vindecată complet prin rugăciune în numele lui Isus. Întreaga ei familie şi-a pus încrederea în Isus în acea zi.

Asemenea întâmplări cu vindecări și izbăviri divine sunt obişnuite printre hinduşi. Ei sunt nişte oameni foarte spirituali iar Isus îi atinge într-un mod spiritual. Ei sunt ca ologul din Fapte 3 căruia Petru i-a zis: „Prin credinţa în Numele lui Isus, a întărit Numele Lui pe omul acesta, pe care-l vedeţi şi-l cunoaşteţi; credinţa în El a dat omului acestuia o tămăduire deplină, cum vedeţi cu toţii.” (Faptele Apostolilor 3:16)

Puteți descărca ghidul de rugăciune în format PDF AICI!

Cum să ne rugăm?

  1. Rugaţi-vă pentru ucenicii noi în credinţă să crească în cunoaşterea lui Dumnezeu, să ajungă maturi şi puternici în credinţă. (Efeseni 1:17-21)
  2. Rugaţi-vă pentru hinduşi ca să-l recunoască pe Domnul Isus ca singurul Dumnezeu adevărat şi nu ca un mare guru sau învăţător. (1 Timotei 2:3-5)
  3. Rugaţi-vă pentru eliberare şi izbăvire din întăriturile spirituale unde sunt practicate închinarea la idoli, magia neagră şi sacrificiile de sânge. (Efeseni 6:10-12)
https://www.stiricrestine.ro/2020/11/09/ziua-a-2-a-intalniri-supranaturale-pray15days

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu