luni, 24 august 2020

Microcipurile implantate în oameni au devenit realitate











Experții recunosc că, până recent, a fost foarte greu să găsească oameni pentru a le fi implantate microcipuri. Mulți creștini le resping din cauza îngrijorării că ar putea fi un  început și ar putea conduce la acceptarea „semnului fiarei” despre care Capitolul 13 din Apocalipsa spune că va fi „un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte.”
„Punctul de cotitură pentru acceptarea cipurile implantabile încă nu a sosit”, scrie publicația The Atlantic , dar va veni „atunci când vor deveni atât de utile încât vor fi greu de refuzat, când beneficiile lor vor depăși neliniștea noastră față de ele.”
Chiar acum, mii de oameni din țări precum Germania și Suedia au ales deja să folosească cipurile pentru relizarea mai facilă de tranzacții financiare. Sven Becker, șeful  unei companii numite „I am robot”, a declarat pentru Euronews că intre 2.000 – 3.500 de persoane din Germania și-au implantat un microcip sub piele „ca înlocuitor pentru cartelele de acces pentru sala de gimnastică, birou și casă”.
Dar unii cred că proprietățile medicale și de monitorizare a sănătății vor fi ceea ce va face mase largi de oameni să accepte implantarea. Kayla Heffernan, cercetător în cadrul departamentului de calcul și sisteme informatice a Școlii de Inginerie a Universității din Melbourne, a declarat că oamenii sunt deja obișnuiți să își implanteze dispozitive în corpurile lor.
Stimulatoarele cardiace sunt operații de rutină. Chirurgia plastică este mai puțin tabu acum, a spus Heffernan. ,,Sute de mii de americani au implanturi auditive, stimulente nervoase, articulații artificiale și multe altele. Așa cum ne-am obișnuit cu acestea, și microcipurile vor deveni acceptate pe scară largă”.
În Suedia, un pionier în ceea ce se numește ,,biohacking (tehnica prin care sunt adăugate dispozitive cibernetice la corpuri vii)”, estimează că până la 4.000 de microcipuri au fost implantate, de obicei pentru ,,confort”, transformând mâinile oamenilor care le-au acceptat în carduri de credit, cartele de acces î n diverse locuri și chiar bilete de călătorie. Microcipurile sunt injectate în partea din spate a mâinii între degetul mare și degetul arătător.
Însă mulți se opun biohacking-ului, și nu doar creștini. Website-ul Futurism îl numește „un coșmar pentru securitatea digitală”.
Pe lângă faptul că este vulnerabil la atacurile hackerilor, un cip implantat în corpul tău înseamnă că: ,,Poți fi urmărit oriunde te duci, cât timp a durat pauza ta de masă, de câte ori te-ai dus la baie, etc ’’ scrie site-ul Futurism. „Renunțarea la acest tip de colectare de date devine mult mai complicatădupă ce veți ava cip-ul implantat în organismul dumneavoastră. Eliminarea unui microcip necesită un efort mare.
Sursa: CBN News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu