sâmbătă, 22 august 2020

„Sustenabilitatea în pandemie: Remodelarea realității prin prisma valorilor creștine” un nou proiect marca AIC













Pandemia COVID-19 a afectat multe domeniile de activitate: sănătatea, educația, economia sau turismul. Pe plan global, milioane de oameni și-au pierdut posturile de muncă, mii de afaceri au fost închise, industrii întregi au simțit un puternic impact negativ. Republica Moldova nu este o excepție. Pandemia a rescris regulile de interacțiune în societate și a obligat dezvoltarea de noi modele de afacere.
Care ar trebui să fie rolul creștinilor în toate aceste procese Care va fi impactul schimbărilor din sistemul de educație asupra dezvoltării ulterioare a tinerilor? La ce trebuie să ne așteptăm în materie economică în următoarele 12-18 luni? Cum poate fi găsit echilibrul între menținerea unui nivel adecvat de alertă în sănătate publică, fără ca să fie blocată total activitatea economică? Care este perspectiva iudeo-creștină asupra perioadelor de criză? Mai sunt sfaturile/valorile sugerate în Biblie relevante pentru ziua de astăzi?
Pentru a răspunde la aceste întrebări, AIC a dezvoltat un program din 6 sesiuni tematice în format online în care vor fi abordate subiecte care să ne ajute să contribuim la dezvoltarea unui model sustenabil de dezvoltare într-o perioadă post COVID.
Înscrie-te acum și rezervă un loc în viitoarea generație de lideri. Completează FORMULARUL GOOGLE AICI și noi vom reveni cu mai multe detalii. Vino împreună cu noi să învățăm cum să fim liderii ce vor schimba societatea!
Durata programului: septembrie – decembrie 2020. Data limită pentru aplicare: 15 septembrie 2020
Programul este realizat cu susținerea partenerilor internaționali: European Political Christian Movement, SGP și Foundation for International Christian Development.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu