vineri, 28 august 2020

Ziua Porților Deschise la Școala de Misiune Kairos














Sâmbătă, 5 septembrie 2020, echipa Școlii de Misiune Kairos invită toți abiturienții la Ziua Porților Deschise. În intervalul orelor 09:30-15:30, părinți alături de copii lor sunt invitați să facă cunoștință cu programele de instruire din Școala de Misiune Kairos.
Dacă vă doriți să cunoașteți mai multe din culisele misiunii interne sau externe, despre misiunea în diverse culturi, petreceți o zi alături de echipa Agenției Kairos. Veți cunoaște curiozități, mărturii și planuri din Agenda Școlii Kairos, evenimente precum Școala de Vară. Veți putea face cunoștință cu profesorii noștri, foștii studenți și ce fac unii dintre ei în prezent pe câmpul de misiune. Veți descoperi sediul școlii, veți asista la un model de curs și veți participa la discuții despre chemarea de a fi misionar.
„Ne dorim ca această zi să fie și un prilej de relaxare și socializare. Masa de prânz va fi asigurată de noi. De asemenea, dacă aveți nevoie de cazare peste noapte, vă rugăm să ne contactați pentru că avem locuri disponibile. Sunteți bineveniți să aduceți pe cineva cu voi sau să transmiteți invitația oricui credeți că este interesat”, este invitația directorului Școlii de Misiune Kairos, Andrew Worsop.
Programul evenimentului va începe cu un mesaj de bun venit și va fi urmat de următoarele activități.
09:30 – Bun venit!
10:00 – O prezentare a importanței pregătirii pentru misiune
10:45 – Pauză
11:00 – O prezentare a programelor școlii
11:45 – Pauză
12:00 – Întâlnire cu un student
12:15 – Un tur al clădirii școlii;
12:30 – Prânz
13:30 – Un exemplu de curs
14:30 – Întâlnire pe Zoom cu un absolvent al școlii care este acum misionar
15:30 – Încheiere

Masa și cazarea sunt din partea casei. Găsiți locația Școlii de Misiune Kairos pe strada Morii, Nr. 224, Sf. Ilie, Suceava (Google Maps: Școala Kairos). Pentru a participa la Ziua Porților Deschise în Școala de Misiune Kairos, înscrieți-vă în lista participanților AICI!
„Mare este secerişul, dar puţini sunt lucrătorii! Rugaţi dar pe Domnul secerişului să scoată lucrători la secerişul Său.” Luca 10:2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu