luni, 24 august 2020

Știri din bisericile baptiste românești din America














 on AUGUST 21, 2020  1 )
Traversăm împreună o perioadă cum n-a mai fost alta. Restricțiile puse întrunirilor publice sunt cauzate de autorități și de proliferarea virusului chinezesc de Covid. Cu autoritățile o mai scoatem noi la capăt, dar cu virusul este … mai greu.
Vă chemăm la rugăciune:
  • biserica păstorită de Ioan Brisc și Ciprian Ardelean în Portland și-a suspendat serviciile pentru două săptămâni datorită unui focar de infecție.
  • biserica „Bethel“ din Chicago este în aceeași situație. Familiile lărgite Popovici și Ordeanu s-au plasat singure într-un fel de carantină. Cel mai afectat este fratele Petrică Ordeanu despre care mi s-a spus că este în spital.
  • biserica păstorită de fratele Adrian Neiconi și-a desfășurat serbarea de 50 de ani de la înfințare „doar în familia restrânsă a adunării“. Ovidiu Raucă a trimis o scrisoare din partea Asociației, dar cel mai mare efect l-a avut o scrisoare trimisă de Valentin Popovici care începea cu „Iubită biserică în Domnul Isus“. Au fost lacrimi de bucurie și recunoștință … Mare și minunată este puterea Lui!
  • Împreună cu conducerea RBA, Liviu Percy, Radu Știr și biserica din Chalotte, NC. au anunțat anularea Conferinței păstorilor de la începutul lunii Septembrie.
  • Florian Guler a anunțat anularea întâlnirii anuale de la Hickory:
  • Seara aceasta l-am avut invitat pe Zoom pe fratele Belciu Busuioc din Mellborne, Australia. Acolo este o carantină generală. Doar un singur membru al familiei are voie să iasă la cumpărături, o dată pe zi, nu mai departe de 5 Km de casă. Bisericile sunt închise. Serviciile se desfășoară pe Internet.
  • Mă opresc aici …
Să ne rugăm împreună ca să trecem cu bine prin furtuna aceasta. Chiar dacă se va sparge corabia, nici un suflet să nu piară, ca în Faptele Apostolilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu