duminică, 30 august 2020

Mel Gibson: Elitele de la HOLLYWOOD ucid copii nevinovați și beau sângele lor. Hollywood-ul este un lanț de pedofili instituționalizat












Actorul de film Mel Gibson dezvăluie fața reală din spatele lanțului de pedofili elitiști din Hollywood. Într-un expozeu șocant, starul a dezvăluit epidemia de “paraziți”, “controlorii de la Hollywood” care sunt implicați în sacrificii de copii și pedofilie.
Starul „Lethal Weapon” a declarat că fiecare studio din Hollywood este acoperit de sângele copiilor nevinovați, cea mai valoroasă monedă acolo fiind sângele copiilor. La Londra, Gibson a descris elitele industriei de divertisment ca fiind “dușmani ai omenirii”, sacrificând sânge de copii nevinovați. Personalitățile-cheie din domeniul cinematografic american practică ritualuri ce au ca scop distrugerea credinței în Dumnezeu.
Distrugerea vieții oamenilor este un ritual al plăcerilor malefice. Cu cât mai multă durere pot provoca, cu atât mai mare este plăcerea lor. În cel mai șocant mod Mel Gibson a declarat : COPIII SUNT PENTRU EI MÂNCARE !

Ei se SATISFAC PRIN PROVOCAREA DURERII ! CU CÂT SUNT MAI MICI COPIII CU ATÂT MAI MARE ESTE SATISFACȚIA LOR ! Ei urmează învățăturile unui Talmud reformat și o morală opusă celei creștine. Despre această așa-zisă credință și morală nu s-a auzit vreodată. Ei fac ritualuri bolnave și în totală contradicție cu credința și morala majorității cetățenilor americani.

Este un secret hollywoodian, pe care toți inițiații îl apără. Mel Gibson a apărut în emisiunea BBC de vineri, “The Graham Norton Show”. Actorul veteran a răspuns întrebărilor oaspeților din spatele scenei verzi, care după afirmațiile sale privitoare la adevărata natură a elitelor de la Hollywood, au fost șocați. El a spus că a fost inclus în lista neagră în anul 2006, de către oligarhii care controlează industria cinematografică de la Hollywood, deoarece a început să dezvăluie secretul acestora și a început să-și exprime părerea despre ei, care se baza pe agenda sa liberală.

El a spus că de atunci lucrează “în afara sistemului”, oferind lumii o altă perspectivă. Gibson a declarat: “E greu de înțeles, știu, și îmi pare rău că eu sunt cel care vă șochează spunându-vă adevărul, la Hollywood acționează un uriaș conclav de criminali pedofili instituționalizat. Ei folosesc, abuzează și ucid copiii pentru credința lor bolnavă. Nici eu nu pot înțelege, dar ei adună mici copii nevinovați și afirmă că folosesc energia lor și sărbătoresc sângele lor. Ei nu au milă. Sperie și îngrozesc acești copiii înainte de a-i sacrifica. Ei își spun JEN (ZEN).
Ce înseamnă asta?

Eu am aflat că nu fac asta ca un fel de expresie artistică. Ei recoltează sângele copiilor și mănâncă carnea lor pentru că ei cred că le dă un fel de nouă “forță de viață”. Ei afirmă că dacă copilul suferă psihic și fizic în timp ce este ucis, el le oferă o și mai multă forță suplimentară de viață JEN (ZEN).

Cei mai mulți dintre noi au o busolă morală care ne călăuzește prin viață și  diferențiază răul de bine.
Acești oameni nu au așa ceva, sau dacă au, ea le indică direcția opusă.”



Gibson, care a lucrat în interiorul și în afara regimului de la Hollywood în ultimii 30 de ani, a declarat că ierarhia industriei trăiește prin abuz, durere, tortură, stres și suferință. Potrivit lui Gibson, dorința de a comite astfel de abuzuri și crime nu este limitată la elită, dar doar cei care sunt în vârful lanțului trofic, își pot permite astfel de fapte. Hollywoodul este saturat de sânge de la copii nevinovați. Referințele la pedofilie și canibalism au fost întotdeauna acolo de ani de zile. Am aflat direct aceste practici la începutul anilor 2000 și am fost amenințat cu consecințe grave dacă voi dezvălui vreodată ceva. Nu se refereau doar la cariera mea, vreau să spun, viața mea a fost amenințată, viața familiei mele era în pericol. Acum pot vorbi de acești oameni, acești directori ai industriei, deoarece sunt toți morți acum. Ei vedeau sângele unui copil abuzat sexual ca premiu final și afirmau că sângele este foarte îmbogățit de suferința dinainte de moarte.

Bebelușii sunt ca o “monedă supremă” și dețin o valoare mai mare decât tot ceea ce ne putem imagina: aur, platină, diamante, caviar, droguri, așa spuneau ei. Ei literalmente utilizau acești copii ca o monedă pentru favoruri, filmări, mită … ”

Potrivit lui Gibson, această perversiune nu este o „fiță” recentă, ci un cult adânc înrădăcinat la Hollywood pentru generații, fiind practicat atât bărbați, cât și femei. “Nu este nimic nou și există de când a fost fondat Hollywoodul. ”

Pe măsură ce explorați acest cult, JENE / JEN / ZEN, vom ajunge într-o eră întunecate din istorie. “Aceste practici oculte întunecate, multidimensionale au fost folosite în societăți secrete de sute de ani. Hollywoodul este folosit pentru programare socială și controlul minții, iar mesajul său este proiectat în psihicul omenirii prin film.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu