sâmbătă, 29 august 2020

Salvat de Duhul Sfant












Luna trecuta un cutremur puternic a lovit Indonezia. Un avion a reusit sa decoleze chiar inainte de cutremur. Pilotul indonezian a spus ca relatia sa cu Dumnezeu l-a ajutat sa auda instructiuni divine care l-au salvat pe el si pe cei 148 pasageri. Lucille Talusan ne spune aceasta marturie incredibila.
Subtitrare: ”Te slavesc pentru cine esti Tu…”
Lusille Talusan: Pilotul Ricosetta Mafella, un crestin devotat, canta cantari crestine in timp ce piloteaza. Insa, chiar inainte ca un tsunami si un cutremur sa loveasca Indonezia luna trecuta, el a simtit nevoia de a canta cu voce tare.
Ricoseta Mafella: Dumnezeu mi-a spus sa Il slavesc si sa ma inchin Lui.
Lusille Talusan: Capitanul Mafella a spus ca nu a vazut nimic neobisnuit in timp ce se apropia de Palu in acea zi, doar rafale de vant. Astfel, el a decis sa se invarta, ceea ce a intarziat aterizarea avionului cu noua minute. In timp ce pasagerii paraseau aeronava si el se pregatea pentru urmatorul zbor, Mafella a auzit vocea, din nou.
Ricoseta Mafella: „Pleaca de aici. Decoleaza mai repede.”
Lusille Talusan: Capitanul Mafella s-a intrebat daca a fost vorba de imaginatia sa sau altceva. El a decis sa urmeze instructiunile si a decolat cu trei minute mai devreme decat cel din orar. Acea decizie a salvat viata lui si viata celor 148 de pasageri.
Ricoseta Mafella: Cutremurul a lovit in zona Dongala la ora 17 si 55 de minute. Eu am decolat la ora 17 si 52 de minute chiar inainte ca Palu sa fie lovit de un cutremur de 7.7 pe scala Richter. Exact dupa ce am decolat, cutremurul a lovit insula.
Lusille Talusan: Acele trei minute au fost de o importanta cruciala. Dupa ce avionul capitanului Mafella a decolat in siguranta, acest turn de control a cedat din cauza cutremurului puternic. Astfel, controlorul de trafic aerian Anthonius Agung a fost nevoit sa sara de la etajul patru. El a fost un erou. Din nefericire, a murit din cauza leziunilor interioare. In acelasi timp, capitanul Mafella si pasagerii sai nu au stiut ce se intampla sub ei. Mai tarziu, capitanul Mafella a observat ca telefonul sau mobil a filmat cum valurile au inceput sa formeze un tsunami care au lovit insula Sulawesi.
Ricoseta Mafella: S-au format fisuri pe pista, adanci de un metru si jumatate, doi metri. Lichefierea s-a format in minutul initial de decolare a avionului.
Lusille Talusan: Capitanul Mafella s-a bucurat ca a ascultat de Dumnezeu.
Ricoseta Mafella: Doamne, Iti multumesc asa de mult. Dumnezeu ne dezvaluie totul. Daca as fi asteptat doar 2-3 secunde, ar fi fost un dezastru pentru noi. Nu trebuie sa dovedesc ca Dumnezeu este viu, ca Dumnezeu este prezent. Eu am vazut asta si imi ajunge.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 746 – noiembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu