luni, 22 februarie 2021

Se deschide „Şcoala Naţională de Farmece şi Ghicit” în Bucureşti. Materia predată va include şi magie neagră și pactul cu diavolul


 





Vrăjitoarea Ioana Sidonia a anunțat că urmează să deschidă prima școală de farmece și de ghicit, unde vor învăța magie neagră, scrie Cancan.

Această „instituție” se va numi „Școala Națională de Farmece și Ghicit” și cei care vor să urmeze „cursurile” vor trebui să treacă de o selecție a celor mai experimentate vrăjitoare din țară.





Fondatoarea „școlii” provine dintr-o familie care avea asemenea îndeletniciri și spune că „va folosi magia neagră, venită din întunecimea iadului”. Ea se bucură că nu se mai teme de autorități, precum acum 30 de ani.


Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

„Este vorba despre puterea oferită de magia neagră, venită din întunecimea iadului, dar care poate fi folosită în beneficiul oamenilor, la înlăturarea unor farmece pe care magia albă nu le poate doborî”, a spus Sidonia.

„De 30 de ani, de când a căzut comunismul, mi-am putut folosi acest har, pe care l-am moștenit din familie, fără să-mi mai fie frică de autorități. Așa mi-am îmbunătățit tehnicile. Am învățat descântece noi și chiar am dobândit, printr-un ritual special, ceea ce noi numim puterea a doua”, a continuat ea.

Totuși, la cursuri nu va putea avea acces oricine, ci numai femeile care se trag familii de vrăjitoare. „Fără o rădăcină, un har moștenit, nu se poate face nimic. De aceea, vor fi acceptate doar fetele sau femeile care se trag din neam de fermecătoare. Bărbații sunt excluși, pentru că aceste calități nu se transmit decât fiicelor”, a explicat vrăjitoarea.

Cele șase femei urmează să pună la dispoziția cursantelor toate farmecele și descântecele pe care le cunosc. În plus, le vor învăța pe acestea și care sunt zilele în care „se deschid cerurile” și trebuie făcute unele ritualuri, dar și simbolurile din lumea vrăjitoriei, cum sunt vârtelnițele, fusurile fermecate, cărțile de tarot, cum se folosește ghiocul și multe altele.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În ce privește programa de învățământ, Sidonia a afirmat că va aplica exact metodele pe care le-au folosit mama și bunica ei, atunci când au învățat-o cum să facă farmece încă de la vârsta de 7 ani, când a ghicit, pentru prima oară, unei fete nemăritate.

În plus, vrăjitoarea promite că le va învăța pe elevele sale și elemente de magie neagră, mai puțin cunoscute la noi.

„Magia neagră vine de la diavol și este necesară, în special, pentru doborârea blestemelor trecute prin foc. Această categorie de blesteme este una extrem de puternică, pentru că ce este ars nu mai poate fi refăcut. De aceea, tămăduitoarea are nevoie de forța venită din Întuneric, pentru a salva pe cineva”, a mai afirmat Sidonia, conform cancan.

Pentru a putea să apeleze la acest timp de forțe, vrăjitoarele vor trebui să învețe la școala Sidoniei cum să facă un pact cu diavolul. Este vorba despre un ritual complicat, care presupune arderea organelor unui animal cu coarne. Apoi, toate vrăjile se fac la întuneric. De altfel, nici obiectele care se folosesc pentru farmecele de gen cu trebuie atinse de lumina zilei. Printre acestea se numără, în mod obligatoriu, un craniu uman, dar și mâini mumificate, scrie sursa citată.

Biserica Ortodoxă consideră vrăjitoria și apelarea la vrăjitoare un păcat foarte grav. Părintele Cleopa Ilie spunea că aceștia se leapădă de Dumnezeu.

„Cei ce fac vrăji şi aleargă la vrăjitori, fac un mare păcat împotriva Duhului Sfânt, căci lasă pe Dumnezeu şi cer ajutorul diavolilor. Se leapădă de slujitorii lui Hristos, adică de sfinţii preoţi şi se duc la slujitorii satanei. Adică, lasă apa cea vie, preotul şi harul mântuirii din Biserică şi, pentru interesele lor pătimaşe şi omeneşti cer ajutorul vrăjmaşilor lui Hristos, adică al vrăjitorilor şi vrăjitoarelor. Se leapădă de adevăr şi primesc în loc minciuna, căci toate cuvintele vrăjitorilor sunt minciună şi amăgire diavolească. Un păcat aşa de mare împotriva Duhului Sfânt nu se iartă celor vinovaţi nici în veacul de acum, nici în cel ce va să vină, după cum spune Hristos, de nu se vor pocăi toată viaţa. Pentru un astfel de păcat vin asupra celor vinovaţi, care aleargă la vrăji, tot felul de răutăţi şi primejdii. Mai întâi, mustrarea conştiinţei că au lăsat pe Dumnezeu şi au cerut ajutor vrăjmaşului lui Dumnezeu.

Apoi, este oprirea pe mai mulţi ani de la Sfânta Împărtăşanie, de la 7 până la 15, şi chiar 20 de ani. Apoi, cei ce cred şi aleargă la vrăji, alungă din inima lor darul lui Dumnezeu şi aduc în casa şi în inima lor duhul diavolului. Apoi, cei ce fac vrăji şi cred în ajutorul lor, se leapădă de Hristos şi se unesc cu diavolul. Apoi, cei ce fac vrăji şi aleargă la acestea nu se cade a se mai numi creştini ci apostaţi. Apoi, cei vinovaţi de acest greu păcat sunt pedepsiţi de Dumnezeu cu boli grele şi fără leac, cu suferinţă în familia lor, cu pagube şi neînţelegere, cu sărăcie şi moarte cumplită. Şi dacă nu se spovedesc la preot şi nu-şi plâng păcatul acesta cu lacrimi toată viaţa, nu se pot mântui”, explica marele duhovnic.

https://r3media.ro/se-deschide-scoala-nationala-de-farmece-si-ghicit-in-bucuresti-materia-predata-va-include-si-magie-neagra-si-pactul-cu-diavolul/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu