sâmbătă, 25 iulie 2020

OFERTA sezonului pentru pentru tineri și familii în Parcul Național Retezat













Cred că și ție, îți este dor de o ieșire la munte, în natură, ți-e dor de drumeții, sau pur și simplu să ieși din rutina zilnică, din căldura și zgomotul orașului. Ai nevoie de un timp de reconectare cu Dumnezeu dar și de interacțiune cu ceilalți.
Tabăra Brădățel își deschide porțile pentru ați oferi această atmosferă și contopire cu natura în Parcul Național Retezat.
Ai ocazia unică, alături de prieteni și familia ta să petreci un timp de odihnă în inima naturii, în următoarele perioade:
  • Tabăra de volei 27 iulie – 1 august 2020
  • Tabăra tinerilor peste 25 de ani și adulților tineri 27 iulie – 1 august 2020
  • Tabăra de Aventură Montană pentru adolescenți 3 – 8 august 2020.
Vă puteți înscrie on-line, completând formularul de înscriere împreună cu un chestionar de evaluare a riscului, trimițându-l pe adresa inscrieri@bradatel.ro Locurile sunt limitate!
Dacă nu vă încadrați într-una din aceste proiecte, dar totuși vreți să ajungeți la munte cu familia, puteți rezerva o cameră la Tabăra Brădățel în oricare din aceste perioade alăturându-vă unuia dintre aceste grupuri sau pur și simplu puteți petrece timpul cu familia la munte.
„În situația actuală generată de răspândirea coronavirusului, am luat măsuri speciale de protecție conform recomandărilor actuale. Activitățile se vor desfășura în aer liber, vom servi masa pe terasa taberei și vom respecta celelalte măsuri care se impun” este asigurarea oferită de directorul Taberei Brădățel, Ionică Olariu.
Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial Brădățel.ro sau pentru întrebări și înscrieri puteți apela la următoarele date de contact: inscrieri@bradatel.roTelefon:  0742461146.
Savurați aerul proaspăt de munte în inima Retezatului, alături de echipa Taberei Brădățel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu