sâmbătă, 18 iulie 2020

Pe culmile progresului: infectarea cu HIV/SIDA a partenerului, legală în California. Măsura, susținută de organizațiile de lobby pro-homosexualitate și seculariste
















Guvernatorul statului american California, Jerry Brown, a promulgat săptămâna trecută un amendament la codul penal prin care se dezincriminează expunerea cu bună știință a partenerului sexual la infectarea cu virusul HIV.

De acum înainte, californienii care știu că sunt infectați cu HIV sau că suferă de SIDA vor primi o simplă amendă administrativă, dacă întrețin relații sexuale și nu comunică partenerului riscul de infecție.

Anterior, infracțiunea era pasibilă de închisoare între 3 și 8 ani, executați într-o închisoare federală.
Noile prevederi se aplică și celor care donează sânge și nu comunică instituției medicale starea lor reală.
Principalul autor al amendamentului a fost senatorul Scott Wiener (Partidul Democrat), care a aplaudat decizia promulgării:
California a făcut astăzi un mare pas înainte înspre tratarea HIV ca o problemă de sănătate publică, în loc să considere persoanele care trăiesc cu HIV ca infractori”.



Motivația lui Wiener și a celorlalți avocați ai amendării legii a fost aceea că pedepsele severe îi făceau pe bolnavi să fie reținuți în a-și verifica starea de sănătate, tocmai pentru a se proteja de pedeapsă.
Totodată, senatorul promite eradicarea noilor infecții:
„O să punem capăt noilor infectări cu HIV și nu prin amenințarea oamenilor cu închisoarea, ci mai degrabă prin aducerea oamenilor la testare și furnizarea de acces la îngrijire”, a declarat Wiener pentru LA Times.
COMENTARIU: Retorica senatorului Wiener este cea a organizațiilor de lobby homosexual – care, împreună cu infama asociație secularistă ACLU (American Civil Liberties Union) prin departamentul său cu denumire orwelliană „Proiectul pentru Justiție Reproductivă” au sprijinit fără rezerve amendarea legii – și suferă de o serioasă inconsistență logică: legea abrogată nu îi trata „ca pe infractori” pe bolnavii de SIDA, ci sancționa, pe bună dreptate, fapta celor care infectau sau cel puțin expuneau, cu bună știință, alte persoane la un virus care declanșează o boală mortală!

Tocmai vechea lege era cea care avea ca scop protejarea sănătății publice – sănătate pe care politicienii californieni o pun acum în pericol. Legea data din anii 1980, când epidemia de SIDA debuta în SUA, exact în sânul comunității de homosexuali.
Remarcăm că și rețeaua de clinici de avort și lobby Planned Parenthood (al cărei afiliat în România este Societate de Educație Contraceptivă și Sexuală – SECS) avocațiază dezincriminarea expunerii la HIV a partenerului: vez par. 70-74 din raportul Planned Parenthood – Istoria completă.

Amendamentul lui Wiener este de fapt încă un pas spre normalizarea, prin forța de coerciție a ideologiei transformată în lege, a comportamentului homosexual.

Nicio lege însă nu poate ascunde că rata de infectare cu HIV/SIDA printre bărbații homosexuali este mult mai mare decât la heterosexuali: mai mult de jumătate de cazurile de boală din SUA sunt înregistrate în comunitatea de homosexuali, deși aceasta nu depășește 2% din populație.

În plus, una dintre „distracțiile” pe care anumite categorii de homosexuali le preferă este așa-numitul „bugchasing”: căutarea intenționată de parteneri sexuali infectați cu HIV. Ca mai mereu atunci când este vorba despre problemele unei minorități, se caută incriminarea majorității: bugchasing-ul, explică lobby-ul gay, ar fi nu o formă gravă de deviație sexuală și de ireponsabilitate, ci… rezistență la normele și moravurile heterosexuale, cauzată de un „răspuns defensiv” al bărbaților homosexuali la „stigmatizarea și respingerea” lor de către societate. Că bugchasing-ul se practică în Occident, adică exact acolo unde homosexualii au reușit să câștige absolut toate drepturile pe care și le-au dorit și în niciun caz nu mai sunt „stigmatizați și repudiați”, sunt doar „amănunte”, de care, evident, nimeni nu se mai împiedică.

Citește și: SUA: Adolescenţii homosexuali au până la 92% din cazurile de HIV din grupul lor de vârstă

În plus, noua lege vine pe fondul creșterii record a infecțiilor cu boli cu transmitere sexuală (BTS) în SUA, infecțiile cu chlamydia, sifilisul și gonoreea înregistrând o creștere importantă în anul 2016, conform datelor comunicate de agenția guvernamentală de specialitate, Centrul pentru Controlul Bolilor (US Center for Disease Control and Prevention, CDC).

Vezi imaginea pe Twitter




JUST RELEASED: New US data for #chlamydia#gonorrhea & #syphilis! Full #STDreport & other resources available–> https://go.usa.gov/xRJVY 

Informații despre Reclamele Twitter și confidențialitate

Rămâne ca viitorul să ne demonstreze în ce măsură încurajarea comportamentului sexual iresponsabil, a libertinajului și a homosexualității poate fi o cale către „mai binele” public. Experiența de până acum demonstrează că este exact invers.
„Modernizarea legii”, cum o denumește inițiatorul său, este cel mai recent pas pe o „spirală a morții” începută acum câteva decenii de un Occident în criză, care și-a imaginat că poate exista compromis cu un grup agresiv și intolerant. În loc de compromis, ceea ce a obținut Occidentul a fost o avalanșă de pretenții, din ce în ce mai aberante, mai stridente și mai nefaste, care nu par a se încheia vreodată, sub pretextul căutării unei „egalități” inexistente și imposibile de atins între valorile fondatoare ale civilizației europene și deviaționismul sexual și moral.
Așa cum notam acum câțiva ani în articolul „Legitimarea nefirescului”, acesta este „mecanismul prin care nefirescul tinde să dobândească legitimitate în societăţile democratice şi caută să eludeze complet posibilitatea de a fi incriminat.”
Aviz legiuitorilor români.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu