joi, 16 iulie 2020

10 magneți la femei, pentru ochii bărbaților











Mesaj pentru femeile care înțeleg că trebuie să fie evlavioase

Curăția motivației, surorilor și femeilor, nu anulează însă efectele negative ale îmbrăcămintei voastre!
 Rochii sau fuste cu crepături mari, care, prim mers, aplecare, așezare etc. descoperă o parte mai mare.
  1. Rochii sau fuste care se mulează pe corp (pe fese, pe fund, pe coapse)
  2. Orice îmbrăcăminte pentru bust, care stă mulat pe piept (scoțându-l în evidență)
  3. Bluze descheiate, guler foarte larg sau decolteu la îmbrăcămitea pentru bust
John Piper: “Este azi modestia o problem în biserică? Gulerele sunt o problem azi. Oriunde aș privi. În aeroporturi, pe stradă, în biserică, decolteurile coboară. Unii degneri de modă le comunică femeilor astăzi că cee ace trebuie să facă e să desfcacă gulerul, să-l lărgească cât mai jos. Buluze descheiate la nasturi, decolteuri joase la cămășile aflate sub jchetă, decolteu la toate articolele de îmbrăcăminte pentru bust.”
  1. Bluze fără mânecă, cu deschizături largi la sub brat.
  2. Fustae sau pantaloni cu brâul foarte jos, când, aplecându-se, se poate vedea dunga fundului
  3. A vedea prin orice fel de îmbrăcăminte. Îmbrăcăminte care nu-ți acoperă lenjeria intima, astfel încât nimeni să nu ți-o poată vedea.
  4. Fuste și rochii care sunt prea scurte, iar când ești așezată și îți miști picioarele ți se văd până și chiloții. Asta nu e modestie, e vanitate! Devine un magnet pentru ochii bărbaților.
Doamna Mahler: “Daccă sosești la biserică îmbrăcată astfel încât la sfârșitul programelor, oamenii, fără să vrea îți comunică culoarea lenjeriei intime și te-au văzut făcând dansul shimmy în timp ce te străduiești să tragi sub tine fusta prea scurtă și prea strmtă este o problemă mare.”
Vreau ca femeile să fie îmbrăcate cu sfială.” (1Tim.2:9)
  1. Égări, pantaloni sau blugi care se mulează pe fund, pe coapse și între picioare ă atragi ca un magnet privirile către cea mai senzuală parte a corpului tău.
  2. Mijloc și spate gol. Când stai drept, în picioare, poate fi la limita-limitei, dar când te întinzi, când te apleci, sau când te așezi ți se descoperă pielea apetisantă sau părți ale lenjeriei intime, care atrag priviri magnetizate
Rămâne pentru a vă analiza singure decorarea feței, a ochilor, sprâncenelor, neacoperirea capului, a gâtului și părului, care sunt, de asemenea, zone de impact și magnetism pentru ochii bărbaților.
Vreau, de asemenea, ca femeile sa se roage imbracate in chip cuviincios, cu rusine si sfiala; nu cu impletituri de par, nici cu aur, nici cu margaritare, nici cu haine scumpe,  ci cu fapte bune, cum se cuvine femeilor care spun ca sunt evlavioase. (1 Timotei 2:9-10)
https://youtu.be/Sr2Jyrj8-vY?t=7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu