duminică, 26 iulie 2020

Pilula pentru suflet 26 iulie 2020















Putem avea pace doar dacă ne încredem în Domnul

  • Celui cu inima tare [care este dedicată și concentrată pe Tine – atât în înclinație cât și în caracter], Tu-i chezăşuieşti pacea; da, pacea, căci se încrede în Tine. Încredeţi-vă [pe deplin] în Domnul pe vecie, căci Domnul Dumnezeu este Stânca veacurilor [Stânca veșnică]. – Isaia 26:3-4 (cu traduceri din Biblia Amplificată, între paranteze)
Putem trăi într-o pace perfectă, pentru că Domnul nostru vrea acest lucru pentru noi. Dar pentru a putea avea pace, trebuie să ne reînnoim mințile, prin Cuvântul Lui Dumnezeu, să fim dedicați și să ne concentrăm pe Domnul în toate domeniile vieții și în tot comportamentul nostru. Ori de câte ori facem acest lucru, ne încredem în Dumnezeu pentru tot ceea ce avem nevoie și ne simțim în siguranță în Domnul nostru. În El nu avem numai speranța, ci și o așteptare plină de încredere că El va face ca toate lucrurile să lucreze împreună pentru binele nostru, pe termen lung.
Cu cât repetăm mai mult în inimile noastre și declarăm cu voce tare că Dumnezeu este turnul nostru de scăpare, scutul și stânca noastră, cu atât ne vom încrede mai mult în El, indiferent prin ce trebuie să trecem și ca urmare, vom avea tot mai multă pace și bucurie. Dumnezeu este într-adevăr Stânca Veacurilor, El este Alfa și Omega, nu are început și nici sfârșit și ne putem încrede și baza pe tot ce ne promite.
Rugăciune sugerată: Doamne Dumnezeule, cât de minunat este să mă pot încredere în Tine din toată inima. Nu este nimic prea greu pentru Tine și nimic nu Te poate lua prin surprindere, deoarece Tu știi sfârșitul de la început. Tu ești fortăreața și scutul meu și mă pot refugia în Tine știind că vei face ceea ce este mai bine pentru mine. Domnul meu, Tu ești cu adevărat Stânca veacurilor și mă pot încrede în Tine pentru totdeauna. Slavă și laudă Numelui Tău cel sfânt, în veci de veci, amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu