luni, 27 iulie 2020

PERSECUȚION PENTRU ELIBERARE IMEDIATĂ












Poliția demolează locuințele creștine din China

Biserica Xiamen House vizată pentru a patra oară

26/07/2020 Washington, DC (International Christian Concern) - International Christian Concern (ICC) a aflat că, pe 22 iulie, autoritățile locale au coborât pe Biserica Xingguang din orașul Chinei din Xiamen, în provincia Fujian, pentru demolare ulterioară a caselor creștine în colaborare cu biserica casei.

La o lună după ce autoritățile locale au adus peste 100 de ofițeri din patru agenții diferite pentru a demola Biserica Xingguang în 11 iunie, zeci de agenți de pază și ofițeri din Biroul local de etnie și religie s-au întors să demoleze casele rămase în clădirea rezidențială, unde se află biserica. de asemenea, a stat odată.

Într-o serie de videoclipuri împărtășite de predicatorul Yang Xibo de la o altă biserică extrem de persecutată, Biserica Xunsiding, zeci de angajați din Chengguan sau oficiali de aplicare a legii în management urban, au fost văzuți în direcția unităților rămase care nu au fost dărâmați în timpul operațiunii din iunie.

În postarea pe Facebook a lui Yang, el a menționat că inițial dezvoltatorul a vândut aceste unități cu punctul de vânzare că mansarda înaltă de șase metri poate fi împărțită în două etaje, care a primit și aprobarea administrației locale.

„Cu toate acestea, guvernul și polițiștii murdari sunt barbari pentru a ocoli toate procedurile administrative obișnuite de aplicare a legii și demolarea forțată [caselor]. Motivul principal din spatele acțiunii lor este de a împiedica pe cineva să se adune din nou aici (deși de la ultima demolare, nimeni nu s-a adunat aici) ”, a continuat el.

Fără o documentare sau notificare corespunzătoare, autoritățile au intrat în casa unui creștin, în ciuda rezistenței rezidentului. Femeia, în vârstă de 67 de ani, a fost curând înlăturată de zeci de chenguguani în uniformă, unele echipate cu scuturi anti-revolte.

Alți creștini de la fața locului care încercau să intervină au fost blocați la scări și împiedicați să se deplaseze mai departe. Când au întrebat autoritățile de ce au intrat ilegal în proprietatea privată și au demolat reședința oamenilor, au fost întâmpinați de tăcere.

Echipa de demolare a distrus apoi podeaua dintre cele două etaje, înainte de a scoate obiectele personale din casă. Un polițist care a fost chemat de creștini a interzis oricui să înregistreze, susținând că slujba lui era să se asigure că demolarea a decurs fără probleme.

Biserica Xingguang a fost atacată pentru prima dată pe 19 aprilie de către angajați ai guvernului din cinci departamente diferite, urmată de un atac violent pe 3 mai, unde mulți membri au fost răniți și unii au fost reținuți pe scurt. Predicatorul bisericii, Titus Yu, a depus recent o plângere în conformitate cu Legea de supraveghere a Chinei împotriva a trei oficiali pentru abuzul de putere și intruziunea ilegală a proprietăților personale. Nu a fost dat niciun răspuns.

China Aid relatează, de asemenea, că, pe 7 iulie, avocatul Li Guisheng a fost tratat prost de către autoritățile raionului Jimei atunci când a prezentat probe relevante pentru acest caz. Nu a avut cum să știe dacă acest caz va fi acceptat sau nu sau când poate aștepta un răspuns.

Gina Goh, managerul regional al ICC pentru Asia de Sud-Est, a declarat: „Pentru ca guvernul chinez să-i persecute frenetic pe creștini chiar și după închiderea bisericilor lor, arată cum Beijingul nu are niciun interes să respecte libertatea religioasă. Ceea ce nu înțelege Partidul Comunist Chinez (PCC) este că creștinismul nu va fi șters doar pentru că clădirile nu mai stau în picioare. Cu cât guvernul erodează drepturile cetățenilor chinezi, cu atât creează mai mulți inamici pe teritoriile sale. Într-o zi, acest aragaz sub presiune va exploda, amenințând regimul PCC, exact jocul final de care se teme. ”

Pentru interviuri, vă rugăm să o contactați pe Olivia Miller, coordonator de comunicații: press@persecution.org.

Despre ICC

Preocuparea creștină internațională este o organizație caritabilă 501 (c) (3) nepartizană, axată pe drepturile omului, libertatea religioasă și asistarea Bisericii creștine persecutate din întreaga lume.

Contact media

Olivia Miller, coordonator în comunicații
E-mail: press@persecution.org
Telefon: (301) -859-3842

Preocuparea creștină internațională

2020 Pennsylvania Avenue NW # 941, Washington, D.C. 20006
www.persecution.org | E-mail: icc@persecution.org
# # #

Sunteți liber să difuzați această știre. Vă solicităm să faceți referire la preocupările creștine internaționale (ICC) și să includeți adresa noastră web, www.persecution.org.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu