miercuri, 15 iulie 2020

Activitățile Orfelinatului Michael Job










Internațional / 15 iulie 2020 


Michael & John Job Center for Education este o organizație non-profit care găzduiește studenți și personal în campus. A devenit o cerință pentru Dr. Mary Job să ia măsuri preventive pentru siguranța și sănătatea bună a studenților și a personalului din Campus. Fiind o profesionistă medicală, doamna Mary Job crede cu tărie că întotdeauna prevenirea este mai bună decât vindecarea. Prin urmare, ea și membrii conducerii au decis să ia mai multe măsuri pentru a le păstra în siguranță și pentru a reduce invazia mortalului virus Corona în campusul nostru.

Pașii făcuți în cadrul campusului în timpul acestui efect pandemic al COVID - 19

* Ne-am asigurat complet instituțiile, studenții, membrii personalului și întregul campus cu un obiect de îngrădire absolută.
* Afise de conștientizare și reglementare sunt realizate atât în ​​limba tamilă cât și în engleză și sunt afișate peste tot în campus.

* De când guvernul a anunțat blocarea, școala și colegiile sunt închise până la orice anunț suplimentar din partea Guvernului.
* Măști de față și Sanitizatori au fost distribuite tuturor membrilor Studenților și Personalului.


* Protocoale precum „Distanțarea socială și igiena personală” au fost urmate cu precizie clinică în campus.
* Conștientizarea verbală a fost făcută în ceea ce privește igiena personală și importanța distanțării sociale prin sistemul centralizat de microfoane.

* Așa cum a prescris Centrul, Guvernul de stat și Departamentul de Ayush, „Arsenicum Album 30” - Homeopatia imunitară Booster Medicine a fost distribuită în rândul studenților și personalului care locuiește în campus timp de 3 zile.

* Solicitarea Ichayur Town Panchayat să igienizeze și să pulverizeze medicamente pentru întregul campus împotriva virusului Corona în mod regulat.
* Studenții au aprins lumânările în data de 5 aprilie 2020 conform cererii adresate de onorabilul nostru premier al Indiei, cu scopul de a promova solidaritatea în momentul adversității.

Dr. Maria Job, care este umilă și plină de compasiune prin natură, a înțeles acest efect economic critic și a decis să-și extindă ajutorul oamenilor nevoiași. Prin urmare, următoarele servicii ne-au fost ajutați să atingem viața atâtor persoane care locuiesc în afara campusului în timpul acestui efect Pandemic al COVID - 19.
* A furnizat un control de Rs. 1.00.000 (Rupees One lakh) către Fondul de îngrijire al PM.
* A furnizat un control de Rs. 1.00.000 (Rupees One lakh) către fondul de ajutor public din Tamil Nadu CM.
* A furnizat 1 tonă de saci de orez Departamentului de Venituri din Sulur în scopul bucătăriei comunitare.
* Ajutorul financiar a fost acordat lucrătorilor salariați zilnici și membrilor familiei lor.
* Pachetele alimentare distribuite care au fost gătite și ambalate în condiții extrem de igienice lucrătorilor cu salarii zilnice din satul din apropiere.
* Lucrătorilor migranți au fost furnizate alimente gratuite, cazare igienizată, electricitate și apă.
Noi, echipa de Management lucrăm neobosit pentru a preveni eventualele neplăceri și înainte ca situația să ia o întorsătură.

Activități școlare

Sarbatoarea zilei de culoare

Copiii de la Grădiniță au apărut în atrițele roșu aprins la 31 ianuarie 2020. În această zi au fost învățați cu beneficiile fructelor colorate în roșu. La sfârșitul zilei, cu toate activitățile distractive, toate au fost înzestrate cu arcul de păr roșu de hârtie făcut manual.
Ca sărbătoare a ultimei zile a culorilor din acest an universitar, pe 28 februarie 2020, toți copiii de la Grădiniță au fost în costumele retro „îmbrăcăminte alb-negru”. Toți au fost încântați ca stelele strălucitoare ale zilei, cu stele de hârtie pop-secera.

Programul de dezvoltare a studenților

Ca program de dezvoltare a studenților din 29 februarie 2020, membrii facultății din M / s PERSONIV au oferit studenților clasei 9-12 ani un spectru larg privind tehnicile de dezvoltare a personalității, precum și siguranța personală și conștientizarea socială cu prezentări și anecdote powerpoint.

O pene în calea noastră

Michael Job Matric Hr. Sec. Elevii școlii sunt întotdeauna creativi și excelează în tot felul de lucrări creative. Setea lor creativă le-a permis să stea drept „a doua cea mai bună școală de creativitate în Coimbatore” este o dovadă a excelenței lor. Aceasta a fost certificată de M / s Pidilite Industries.

Concurență și expoziție de teste

Pentru a-și arăta excelența academică, 15 studenți ai clasei 6 - 9 au participat la concursul Quiz, expoziție științifică desfășurată la Școala Anugraha Vidhya Mandir CBSE și au câștigat locuri 1 și 2.

Campion Kumite

Darsha R din clasa a 12-a a participat la cel de-al 17-lea Campionat de Karate Open în India, organizat la Madurai pe 9 februarie 2020 și a obținut locul 2 în categoria „Kumite”.

Activitatea Colegiului de arte și științe

Celula de inovare MHRD

Avem privilegiul de a anunța că celula de inovare MHRD a fost încorporată cu succes la Michael Job College of Arts & Science for Women, sub îndrumarea și instruirea Universității Bharathiar, cu 2 dintre membrii facultății noastre s-au pregătit ca ambasadorii MHRD în luna ianuarie 2020.

Intercolegiat - Campionatul general

Studenții noștri au participat la diferite evenimente și au încasat „Trofeul general al campionatului” în cadrul Festivalului Intercolegial organizat de Sree Narayana Guru Institutul de Studii de Management pe 12 februarie 2020.

Conferințe la nivel național și de stat

O conferință la nivel național susținută de Departamentul de Informatică despre „Impactul învățării mașinilor pe cloud computing” în 19 februarie 2020, la care au participat 200 de studenți ai Colegiilor de Arte și Științe din Coimbatore și din jurul său.
Departamentul de Comerț și Management a organizat o conferință la nivel de stat pe tema „Comerț modern și comerț electronic” pe 26 februarie 2020. Conferința a fost acumulată cu experți în afaceri și de 300 de studenți de studii de comerț și management în jurul Coimbatore. Această Conferință s-a dovedit a fi o mare motivație pentru antreprenorii viitori.

Aceste conferințe au reunit diverși reprezentanți ai instituțiilor naționale, experți de conducere și bursieri de cercetare.

MJC - ÎMBUNĂTĂȚIREA SISTEMULUI DE EDUCAȚIE

Aplicații Google (G Suite) și DIKSHA Education Training Training

Luând în considerare scenariul actual privind procesul de educație, conducerea a decis să instruiască toți membrii facultăților din instituțiile noastre cu procesul de predare-învățare digital pe aplicațiile de suită G și aplicația DIKSHA Education. Diversi profesioniști din întreaga lume și-au prezentat sesiunile prin intermediul platformei Google Meet. Membrii Facultății instruiți au fost desemnați să instruiască studenții claselor respective pentru a continua programul din anul următor.

Un mod puternic de a sărbători. .

Zi de nastere! Nuntă! Aniversarea nuntii! Nașterea unui copil!
Sărbătoriți cu 341 de fiice ale copiilor defavorizați, săraci din punct de vedere economic și 142 de membri ai personalului de sprijin. Copiii s-ar ruga și cânta „La mulți ani” sau „Își vor socoti binecuvântările”. Trimiteți-vă fotografia cu o săptămână înainte și vă vom arăta poza tuturor înainte de masă, astfel încât să știe pentru cine se roagă.

Sponsorizează o masă

Mic dejun: 100 USD, Pranz: 250 USD, Cina: 200 USD
În plus, donațiile sunt binevenite cu rugăciuni pentru fetele acasă. Donațiile dvs. pentru fiicele noastre de la Coimbatore pot fi trimise prin Check / Draft încrucișat în favoarea:
MISIUNEA DR JOB INC.
1772 Aveis Willis, Merrick, NY 11566, SUA
Fondator: Dr. PP Job
Patron: episcop Florin T. Cimpean
Președinte: Domnul Thomas Koshy
Vicepreședinte: Rev. Ilie U. Tomuta
Secretar: Domnul Saji George
Trezorier: doamna Anitha George
Cartierul principal: societatea Love In Action,
V-31 Green Park Main, New Delhi - 110 016, INDIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu