sâmbătă, 1 august 2020

Condiții și avantaje pentru înrolarea în Armata Domnului











by Toni Berbece

Ascultă! Nu Satan te surprinde pe tine, ci tu îl vei surprinde pe Satan!
Ca să fii sigur de izbândă, urmărește să ai aceste calități în relația cu  Dumnezeu:

1.Loialitate –credincioșie
2. Integritate
3. Ascultare
4. Curaj (nu există sfânt fără curaj)
Și, ca urmare, poți să te aștepți că Dumnezeu vrea să-ți dea cele mai bune strategii și arme de luptă împotriva uneltirilor Diavolului.
Când ești plin de loialitate (credincioșie), de integritate, de ascultare și  de curaj pentru orice lucrare plăcută  Domnul Dumnezeu, și când ți-ai tăiat în bucăți Baalii din casă, din inimă și din viața ta, atunci Satan nu mai are cu ce să te surprindă!
Când ești înrolat în Aramata lui Dumnezeu, nu Satan te va surprinde pe tine, ci tu îl  vei surprinde pe Satan
Meditează și învață de la Ghedeon, el s-a lăsat îmbrăcat de aceste virtuți și, astfel, și-a surprins și înfrânt dușmanul.
Dragii mei, Satan să fie uimit de curajul și integritatea noastră, de strategia noastră de ucenici ai Domnului Hristos, dând planurile demonilor peste cap.
În strategia sa, Ghedeon, trântea vasele la pământ și  făcea gălăgie; noi să facem gălăgie cu mărturia noastră – asta-l va buimăci pe Diavol. Îi spunem în față: da, am curvit, am fumat, am băut, am fost cel mai nenorocit fiu risipitor, însă acum sunt fiu de Dumnezeu, nu mai curvesc, nu mai mint, nu mai beau, nu mai fumez – asta face gălăgie cu vasul vechi, gol, care-l sperie pe dușmanul sufletelor noastre.
Satan, ar vrea să taci; dar noi în schimb ne jăsăm umpluțu de Duhul și întăriți,  înarmați de luptă, luminați de Duhul Sfânt vedem calea cea bună și sunăm din trâmbiță: “veniți în oastea Domnului, să slujim pe Creatorul nostru, să ne împotrivim Diavolului și lucrărilor neroditoare ale întunericului”.
Plini de puterea Duhului, putem proclama prin credință, pentru noi înșine și pentru frații noștri: “În Numele lui Isus, rupem orice legătură de blestem, de păcat, de patimă scârboasă, de dependență …!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu