duminică, 13 septembrie 2020

VALERIU GHILEŢCHI: „Să aveţi mai multă credinţă şi speranţă în 2018”













Dar îngerul le-a zis:
„Nu vă temeți, căci vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: astăzi în cetatea lui David vi s-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul. Slavă lui Dumnezeu în locurile prea înalte și pace pe pământ între oamenii plăcuți Lui.” Ev.după  Luca 2:10, 11,14
Dragi prieteni,
Crăciunul și Anul Nou din nou bat la ușă. Dincolo de colinde și alte tradiții frumoase, sărbătorile ne adună pe toți în sânul familiei. Încă din copilărie avem dezvoltat în noi un dor puternic pentru casa părintească care se manifestă în mod special în preajma sărbătorilor de iarnă.
Nașterea unui copil este cea mai mare bucurie în familie, iar nașterea lui Isus este bucuria noastră a tuturor. Au trecut peste două mii de ani de atunci, dar mesajul păcii și dragostei adus prin nașterea  Lui este la fel de actual și astăzi.
Toate lucrurile sunt trecătoare, doar El este veșnic. Înainte de moartea sa, Regele Mihai I spunea: “Mi-am recăpătat liniștea, înțelegând că istoria se află în mâna lui Dumnezeu, nu în mâna muritorilor.”  Știind că Domnul Isus este cu noi până la sfârșitul veacurilor, așa cum ne-a promis, să privim cu mai multă speranță și credință spre anul care vine.
Crăciun Fericit și un An Nou Binecuvântat mai aproape de Isus și unii de alții!
Cu dragoste în Cristos,
Valeriu GHILEȚCHI,
Vicepreşedinte al Parlamentului Republicii Moldova, 
Vicepreşedinte al Adunării Parlamentare al Consiliului Europei

Pastor al Bisericii Baptiste „Isus Salvatorul” din Chişinău

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu