joi, 17 septembrie 2020

Atei în pragul morţii



- Filozoful ateu David Hume a strigat la moartea sa: «Sunt în flăcări!» Disperarea sa constituia o imagine groaznică.
- Moartea lui Voltaire – gânditorul şi scriitorul iluminist francez, renumit şi pentru atitudinea sa sarcastică faţă deDumnezeu – trebuie să fi fost atât de groaznică încât sora medicală a spus după aceea: «Pentru toţi banii din Europa n-aş mai vrea să văd un necredincios murind!» El a strigat toată noaptea după iertare.
- Hobbes, un filozof materialist englez, a spus cu puţin înainte de moartea sa: «Mă găsesc în faţa unui salt înspăimântător în întuneric.»
- Goethe a strigat: «Mai multă lumină!»
- Churchill a murit având pe buze cuvintele: «Cât de nebun am fost!»
Sa nu credeti ca ati putea fi mai destepti decat oamenii de mai sus, sa nu credeti ca ati evoluat cumva, tot oameni sunteti si decat sa va treziti in fata mortii fara a mai putea face ceva, mai bine acum decat niciodata. Dumnezeu spune ca “astazi este ziua mantuirii”. Acesti oameni nu au fost fara insemnatate, nu au innebunit, nu isi pierdusera mintile, ci asteptau ca intr-o clipa sa se infatiseze inaintea Dumnezeului Atotputernic, de aceea spune Churchill “cat de nebun am fost”. In Psalmul 14 se spune: “Nebunul zice în inima lui: „Nu este Dumnezeu!”, adica este o nebunie sa crezi toate presupunerile si sa nu vezi ca “Cerurile spun slava lui Dumnezeu, şi întinderea lor vesteşte lucrarea mâinilor Lui.(Psa 19:1)”
Pocaieste-te astazi de pacatele tale si pune-ti increderea in Iisus Hristos si vei fi mantuit. Nu se merita sa pierzi eternitatea pentru ca nu vrei sa iti lasi mandria de ateu. „Dumnezeu stă împotriva celor mândri, dar dă har celor smeriţi. (Iacov 4:6)” Dumnzeu sa va binecuvinteze! Amin!
https://www.facebook.com/viorel.ardelean.54

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu