vineri, 11 septembrie 2020

Traducerea Bibliei depășește pragul de 700 de limbi | AO NEWS













Datorită unei creșteri remarcabile a numărului de traduceri a Bibliei, Wycliffe Bible Translators raportează că Biblia este acum disponibilă în peste 700 de limbi de pe glob. Această performanță vine într-un moment semnificativ, deoarece oamenii au citit Scripturile acum mai mult ca oricând, conform informațiilor primite de societatea biblică.
O nouă etapă a fost depășită, deoarece Biblia a fost tradusă în peste 700 de limbi. Wycliffe Bible Translators spune că această performanță indică o accelerare uimitoare a ritmului de traducere, asta în măsura în care este imposibil să se afle care traducere a fost de fapt a 700-a traducere. Este o estimare.
James Poole, directorul executiv al Wycliffe spune că, cităm: ``700 este un număr rotund. Este un motiv pentru a te opri și a sărbători. Este cu adevărat minunat să vedem ce face Dumnezeu.``
Poole prezintă o prognoză pentru următorii ani cu implicații profetice. În următorii 10-15 ani vom avea o crestere de la 80% până la 95% din populația lumii care va avea o Biblie completă în limba lor, ceea ce reprezintă un salt imens. 95% din populația lumii. Dar ceea ce este cel mai uimitor este că Noul Testament va ajunge de la 90%, cât este în prezent, la 99,95% în următorii 10-15 ani.
Sursă: GNA

Ultimele articole - crestinul si societatea

https://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/13314-traducerea-bibliei-depaseste-pragul-de-700-de-limbi-ao-news

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu