sâmbătă, 19 septembrie 2020

Atenţie cu cine votezi: cetăţenii unei regiuni din S.U.A. au ales un transsexual pentru a candida la funcţia de şerif

Votanţii din Cheshire County, un comitat din statul american New Hampshire, au nominalizat un bărbat declarat satanist, care se identifică ca fiind femeie şi care şi-a făcut campanie cu sloganul „La naiba cu poliţia!”, pentru a candida la funcţia de şerif din partea Partidului Republican.
„Peste 4.000 de oameni au intrat în cabina de vot pe 8 septembrie şi au încercuit numele meu pe buletinul de vot, în ciuda faptului că nu ştiau absolut nimic despre persoana pe care o nominalizau pentru cea mai puternică funcţie în domeniul siguranţei publice din comitat. Acesta este un nivel de nesăbuinţă pentru care orice fiinţă umană ar trebui să-i fie ruşine,” a scris Aria diMezzo pe un blog după ce a câştigat nominalizarea.
„Imaginaţi-vă milioane de voturi pe care oamenii le dau diverşilor candidaţi la alegeri într-o totală ignoranță față de persoanele pe care aceştia îi votează… uite cât de nepăsător votantul obişnuit este,” a excalamat el.
Conform unor opinii, DiMezzo se aştepta să piardă la aceste alegeri primare în favoarea unui candidat „write-in” (candidat care nu este nominalizat pe buletinul de vot, dar pentru care alegătorii pot vota scriindu-i numele pe buletin, n.trad.), însă a primit în schimb un număr de 4.211 voturi pentru că pe buletinul de vot era trecut doar numele lui. Doar câteva sute de rezidenţi au ales să nominalizeze un candidat write-in.
Deşi DiMezzo a candidat din partea Partidului Republican, el nu a primit nici un fel de susţinere din partea patidului. Marylin Huston şefa filialei locale din Cheshire County a Partidului Republican l-a felicitat pe DiMezo pentru rezultat, însă a declarat că opiniile lui DiMezzo nu sunt pe aceeași linie cu principiile Partidului Republican.
DiMezzo este în favoarea încetării urmăririi penale pentru folosirea drogurilor ilegale, a prostituţiei şi a imigraţiei ilegale. El se opune poliţiei. El a mai candidat pentru aceeaşi funcţie în 2018, însă a primit doar 3% din voturi.
„Anarhist. Transsexual. Libertarian.La naiba cu poliţia.Bitcoin.Biserica satanică.Black lives matter. Nimici nu am ţinut secret. Nu puteam fi mai explicit despre cine sunt eu şi care sunt opiniile mele,” a scris DiMezzo pe blogul său.
„Nu eu am făcut asta. Eu nu v-am cerut încrederea. Nu v-am cerut eu să votaţi cu Republicanii,” a spus DiMezzo despre nominalizare. „Sistemul a făcut-o. Aţi fi putut foarte uşor să verificaţi cine candidează şi apoi să căutaţi detalii despre candidaţi pe Internet,” a mai adăugat el.
Noah Webster, considerat a fi unul din părinţii fondatori ai Americii şi autor al celui mai cunoscut dicţionar american, i-a sfătuit odată pe confraţii lui creştini: „Atunci când îţi este încredinţat dreptul de a vota, pune-ţi în minte faptul că Dumnezeu îţi porunceşte să alegi doar acei oameni care vor conduce în frică de Dumnezeu.”
„Păstrarea puterii trebuie să depindă de îndeplinirea datoriilor cu credincioşie. Dacă cetăţenii îşi neglijează îndatoririle şi vor alege oamenii fără principii în funcţii publice, conducătorii astfel aleşi vor deveni corupţi. Vor fi făcute legi, nu atât pentru binele public cât, mai ales, pentru scopuri egoiste, oameni corupţi sau incompetenţi vor fi numiţi să aplice aceste legi, banii publici vor fi risipiţi de către oameni fără valoare, iar drepturile cetăţenilor vor fi încălcate şi dispreţuite.”
„Dacă autorităţile eşuează în a oferi prosperitate şi fericire, aceasta se datorează cetăţenilor care au neglijat poruncile divine şi au ales oameni răi pentru a face şi a administra sistemul de guvernământ.”
https://www.stiricrestine.ro/2020/09/17/atentie-cu-cine-votezi-cetatenii-unei-regiuni-din-s-u-a-au-ales-un-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu