vineri, 11 septembrie 2020

O serie de atacuri teroriste au fost împiedicate la sfârșitul săptămâni în Israel













O serie de atacuri teroriste au fost împiedicate la sfârșitul săptămânii în locații separate din Cisiordania și Israel. Primul incident raportat a avut loc ieri după-amiază, când un atacator palestinian înarmat cu un cuțit a încercat să rănească un soldat al IDF la o intersecție principală lângă orașul Ariel din Cisiordania.
Unitățile de poliție de la fața locului au intervenit în momentul incidentului, împușcând teroristul în picior. Nu au fost raportate răni în rândul trupelor israeliene, iar atacatorul a fost transferat la un spital israelian pentru tratament, unde este de asemenea și audiat. Pe de altă parte, polițiștii de frontieră israelieni au împiedicat un atac cu cuțitul la Peștera Patriarhilor din orașul Hebron din Cisiordania.
Purtătorul de cuvânt al poliției, Mikey Rosenfeld, a confirmat pentru TV7 că suspectul a fost oprit și arestat înainte de a putea efectua atacul intenționat.
Între timp, în centrul Israelului, ca parte a unei investigații în curs de desfășurare a Agenției de Securitate din Israel, Shin Bet, a fost oprit un atac cu bombă la nodul rutier Bilu de lângă orașul central israelian Rehovot, când unitățile polițienești de combatere a terorismului, Yaman și Yamas, au arestat un suspect care fusese instruit de către organizația islamistă Hamas să adune informații și să instaleze dispozitive explozive. Unitățile antiteroriste l-au localizat pe suspect în sudul Israelului înainte ca atacul intenționat să aibă loc.
Sursă: TV7

Ultimele articole - înțelegerea vremurilor


https://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel/13310-o-serie-de-atacuri-teroriste-au-fost-impiedicate-la-sfarsitul-saptamani-in-israel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu