miercuri, 15 aprilie 2020

Spre Binele Tău











Adăugat de Arise For Christ 12 Mar 2018
Viața Creștină
”De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său.”
(Romani 8:28)
Adesea, suntem dezamăgiți de împrejurările în care ne sflăm și de felul cum iau întorsătură lucrurile pe care le credem că stau în controlul mâinilor noastre. V-ati pus vreodată întrebarea că poate exact în mijlocul acestor dezamăgiri, Dumnezeu vrea să-și arate slava și să ne descopere alte nivele ale dragostei Lui nelimitate?
Cum adică toate lucrurile lucrează spre binele nostru? Chiar și cele care ne incomodează uneori? Dacă unele lucruri pe care nu ni le-am dori, sunt exact răspunsuri la rugăciuni și moduri prin care credința, răbdarea și întreg caracterul nostru sunt prelucrate ca să fie cât mai asemănătoare cu ale Lui Hristos? Nu L-am rugat noi ca să ne dea o inimă iubitoare, nu L-am rugat noi să ne învețe să fim mulțumitori? Nu L-am rugat noi să ne deschidă ochii să Il vedem și să Il cunoaștem mai mult?  N-am cerut mai multă rabdare, credință?  Și unde poți să înveți aceste lucruri, decât în mijlocul situaților care au ca scop șlefuirea caracterului nostru pentru sfințire.
Ne place enorm versetul care începe cu următoarele cuvinte:” De aceea, pentru că ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuit şi te iubesc…” dar   ținem cont de acestea: ” Căci Domnul mustră pe cine iubeşte, ca un părinte pe copilul pe care-l iubeşte!” Câteodată nu ne place, dar știm că lucrurile sunt ingăduite pentru binele nostru, nu pentru rău. Nu ești prins în vâltoarea acestor situații dificile din întâmplare, ci ești exact în locul care trebuie.
Un faliment, o relație frântă, o furtună din care nu mai ști cum să ieși, o depresie, o pierdere….
Ridică-te! Învață din toate! Domnul vrea să lucreze cu tine și sa te umple de Duhul Lui cel Sfânt!
Crezi că Cel ce ți-e Tată nu veghează asupra ta și nu a pregătit un plan de salvare ca să ieși din situația dificilă a ta? Nu mai lăsa valulurile îngrijorărilor să te izbească încoace și-ncolo, ci ai credință în Acela care-și ține promisiunile!
Pe drum cu EL, nu e greu.
Când Domnul pășește cu noi avem biruintă prin Numele Celui Puternic!
Iar lucrurile care ni se întâmplă, toate, sunt sub privirile Lui…
Si orice ar fi…
Calea Lui e întotdeauna mai bună ca a noastră. 
Miron Daria, 01/02/18

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu