joi, 30 aprilie 2020

Peste 130.000 de decizii pentru Hristos în timpul unui eveniment de evanghelizare online

Mai mult de 130.000 de oameni din toată lumea au luat decizia de a se încrede în Hristos pentru mântuire, în timpul unui eveniment de evanghelizare virtuală ce a avut loc în Vinerea Mare. Evenimentul a fost organizat de către Pulse, o mişcare de evanghelizare şi a beneficiat de participarea unor nume cunoscute de predicatori şi lideri de închinare din Statele Unite.
Din momentul în care evenimentul s-a încheiat, zeci de mii de oameni au luat cu asalt liniile telefonice, au trimis emailuri și mesaje text către Pulse pentru a le comunica decizia lor de a-l urma pe Domnul Isus Hristos. Nick Hall fondatorul Pulse a spus într-o postare pe Twitter că 132.000 de persoane au „răspuns chemării lui Hristos” după transmisia online din Vinerea Mare când s-au înregistrat peste 100 de milioane de persoane care au urmărit evenimentul.
„Am primit comentarii cu oameni care distribuiau poze cu locul de unde erau –din toată lumea – din Nigeria până în India şi China – familii adunate în sufragerie, în jurul unul televizor sau laptop,” a spus Hall într-o declaraţie. „Uşile bisericilor noastre au fost închise, însă biserica nu s-a închis. Trăim vremea unei Treziri pe timp de Carantină şi cred că lucrurile sunt abia la început.”
Evenimentul transmis în Vinerea Mare, care este în continuare disponibil pentru a fi vizionat, a fost prezentat de Hall care i-a avut ca invitaţi pe cunoscutul apologet creştin Ravi Zacharias, pe autorul şi pastorul Max Lucado, pe Tony Dungy un fost antrenor de fotbal american, pe pastorii Francis Chan şi Samuel Rodriguez. Lauren Daigle, Michael W. Smith şi cuplul format din soţii Cody Carnes şi Kari Jobe au cântat.
„Am lucrat şi cu mulți traducători din ţări în care creştinii sunt persecutaţi şi care şi-au riscat viaţa pentru ca mesajul Evangheliei să ajungă la oamenii din ţara lor,”  a spus Hall.
Serviciul de închinare a putut fi urmărit în aproape 100 de ţări, inclusiv în China, Japonia, Nepal, Thailanda, India, Kenya, Nigeria, Rusia şi Ucraina. A fost tradus în 40 de limbi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu