luni, 27 aprilie 2020

O minune în carne și oase: A fost diagnosticată cu COVID19 și și-a născut fiica în comă


Angela Primachenko cu fiica Ava (Sursa imagine: Instagram @angela_primo)
Chiar dacă Angela Primachenko nu și-a putut ține fiica în brațe timp de două săptămâni, ea este plină de recunoștință. Faptul că ea și fiica ei trăiesc, este o minune.
La sfârșitul lunii martie, Angela Primachenko, o americancă în vârstă de 27 de ani, a început să arate semne de gripă și febră – la acea vreme, se afla în a 33-a saptamână de sarcină. Angela a mers imediat la spitalul din Vancouver (statul Washington), spitalul unde este și angajată în departamentul de boli respiratorii. Acolo i s-a confirmat faptul că este infectată cu COVID-19. Starea ei s-a agravat rapid, așa că după numai două zile, pe 29 martie, a fost pusă sub comă artificială.
A dat naștere în comă
În ciuda stării în care se afla, medicii au provocat nașterea pe 1. aprilie. Fiica ei, Ava, a cărui nume înseamnă „suflare de viață” s-a născut în timp ce Angela se afla în comă. După cinci zile, a ieșit din comă și a declarat că îi este foarte greu să nu își poată vedea copilul. Însă videoclipurile cu soțul ei, David, cu Ava și cu sora ei, Emily, au mângâiat-o în acea periodă dificilă. Prin harul lui Dumnezeu, Angela și-a revenit și acum este acasă. Abia după trei săptămâni de la naștere, i s-a permis contactul direct cu familia – înainte de aceasta, a fost nevoie ca rezultatele a două teste COVID 19 să iasă negative.
O luptătoare: Ava – „suflare de viață” – născută pe 1 aprilie, cântărind numai două kilograme (Sursa imagine: Instagram @angela_primo)
„Exiată speranță”
În ciuda lucrurilor care s-au întâmplat, Angela este incredibil de recunoscătoare lui Dumnezeu. „Chiar și în cele mai dificile zile și perioade din viață, există speranță”, a spus ea într-un interviu. „Ne putem baza pe Dumnezeu, și pe susținerea oamenilor din jur și a bisericii. Numărul de oameni care s-au rugat pentru mine a fost atât de mare, este incredibil. Sunt foarte recunoscătoare și mă simt ca o minune în carne și oase.”
Sursa: Livenet.ch
Tradus de: Daciana Augustinov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu