marți, 28 aprilie 2020

Hrană pentru cuget

Ai o cească de cafea in mână, cineva te îmbrâncește și versi cafeaua peste tot. De ce ai vărsat cafeaua? Ai vărsat cafeaua pentru că in ceasca ta era cafea. Dacă aveai ceai in cească, ai fi vărsat ceai. 
Ideia este că orice ai fi avut in cească, ar fi fost ceea ce ai fi vărsat. Asadar, când viața va trece pe lângă tine si te va îmbrânci (ceea ce se va întâmpla la un momentdat), ceea ce există în interiorul tău va iesi la suprafață. Este usor să ne prefacem până vine cineva si te zguduie. Deci trebuie să ne punem intrebarea “Ce este in ceașca mea ?“ Când viața devine dificilă, ce vom scoate la iveală? Bucurie, apreciere, pace si modestie? Ori vor iesi la suprafață mânia, amărăciunea, cuvinte dure si reacții similare? Este alegerea ta! Astăzi haideți să incercăm să ne umplem ceasca cu recunoștință, iertare, bucurie, cuvinte afirmative, bunătate si să ne iubim unii pe ceilalți.

Citate directive

Kenneth Scott (fondatorul Gemstone University si PanTerra PCA)

Ceea ce este  stricat nu poate fi reparat, Ceea ce este adevarat nu poate fi stricat niciodata, daca ne concentram pe ceea ce este real ceea ce este stricat va disparea”

Samuel Adams

“Libertatea naturală a omului este să fie liber de orice putere superioară pe Pământ şi să nu fie supus voinţei sau puterii legislative a omului, ci să aibă doar legea naturii ca stăpână.”
“Adevarul este ca toata lumea ar putea fi LIBERA, daca ar pune pret pe libertate si ar apara-o asa cum trebuie.”

Thomas Jeffreson

“Cine îşi vinde libertatea în schimbul prosperităţii le va pierde pe ambele.”
“Nu muşca din momeala plăcerii înainte de a afla dacă nu cumva se ascunde un cârlig în spatele ei.”
“Cel mai bun guvern este cel care guvernează cel mai puţin, deoarece poporul său se disciplinează singur.”
Hartia este saracie… este doar o fantasma a banilor si nu bani in sine”
Consider foarte sincer ca o institutie bancara care are puterea de emisune monetara, este un inamic mai periculos impotriva libertatii decat orice armata
Daca poporul American va permite vreodata bancilor (centrale) sa controleze emisiunea monetara…bancile si corporatiile ce se vor dezvolta in jurul lor vor deprava  poporul de proprietatile lor, pana in stadiul in care copii lor se vor trezi pe strazi pe continentul cucerit de stramosii lor
Daca vreti sa fiti sclavii bancherilor si sa platiti costurile propriilor voastre sclavii, lasati-i in continuare sa faca bani  si sa controleze creditul intregii natiuni
Imagini pentru citate thomas jefferson

Buckminister Fuller

“Nu o sa schimbam niciodata lucrurile luptand impotriva realitatii actuale. Pentru a schimba ceva, trebuie construit un model nou care il va face pe cel existent sa para demodat.”

Patrick Henry

Constitutia nu este un instrument al guvernului pentru a restrange poporul, este un intrument pentru popor pentru a restrange guvernul – ca nu cumva acesta sa ajunga sa ne domine viata si interesele” 

Henry Ford

Se stie de destul de bine ca poporul natiunii  nu intelege sistemul nostru bancar si monetar, pentru ca daca l-ar fi inteles, cred ca va izbugni o revolutie maine diminineata.” https://www.brainyquote.com/quotes/henry_ford_136294

Cicero

Mai multe Legi, mai puțină Dreptate

Reginald McKenna

Ma tem ca cetatenilor obisnuiti nu le place sa li se spuna ca bancile pot, si creaza bani. … si cei ce controleaza creditul unei natiuni directioneaza politic guvernele si tin in mainile lor destinul oamenilor

James A. Garfield

Cine controlează volumul de bani din țara noastră este un maestru absolut al întregii industrii și al comerțului … când îți dai seama că întregul sistem este foarte ușor controlat, într-un fel sau altul, de câțiva oameni puternici în vârf, nu va fi necesar să ți se spună originile perioadeleorde ide nflație și depresie economică.”

Socrate

“Singurul bine este cunoasterea, singurul rau este ignoranta.”

Johann Wolfgang von Goethe

 Mahtma Gandhi

 Hrana pentru cuget

Image result for cup of coffeeAi o ceasca de cafea in mana, cineva te imbranceste si versi cafeaua peste tot. De ce ai varsat cafeaua? Ai varsat cafeaua pentru ca in ceasca ta era cafea. Daca aveai ceai in ceasca, ai fi varsat ceai. Ideia este ca orice ai fi avut in ceasca, ar fi fost ceea ce ai fi varsat. Asadar, cand viata va trece pe langa tine si te va imbranci(ceea ce se va intampla la un momentdat), cea ce exista in interiorul tau va iesi la suprafata. Este usor sa ne prefacem pana vine cineva si te zguduie. Deci trebuie sa ne punem intrebarea “Ce este in ceasca mea ? “Cand viata devine dificila, ce vom scoate la iveala? Bucurie, apreciere, pace si modestie? Ori vor iesi la suprafata mania, amaraciunea, cuvinte dure si reactii similare? Este alegerea ta! Astazi haideti sa incercam sa ne umplem ceasca cu recunostiinta, iertare, bucurie, cuvinte afirmative, bunatate si sa ne iubim unii pe ceilalti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu