joi, 16 aprilie 2020

Aduceți-vă aminte de cei persecutați














Misionari prin rugaciune / April 16, 2020 / 

Dragi frați și surori,
Trăim vremuri cumplite, timp în care omenirea este frământată și multe rugăciuni se înalță la Dumnezeu pentru a opri această pandemie și pentru a fi alături de cei afectați de ea.
Avem frați și surori care, pe lângă faptul că sunt afectați de coronavirus, suferă cumplit și din cauza că sunt creștini autentici, iar unii din ei trăiesc în zone în care, pentru că sunt creștini le este refuzată asistența medicală.
Vom fi o mare binecuvântare pentru creștinii persecutați și pentru misionari, de asemenea vom fi binecuvântați de Dumnezeu dacă, în mijlocul problemelor prin care trecem, vom alege să fim misionari prin rugăciune pentru acele locuri unde persecuția este ceva de neimaginat.
Coreea de Nord este țara numită „Iadul creștinilor”. Acolo sun misionari care duc Evanghelia Domnului Isus, dar acolo încă mai este mare nevoie de misionari.
Misiunea Genesis caută creștini care vor să fie misionari pentru aceste țări persecutate. În fiecare săptămâna vom prezenta o anumită țară și nevoile de acolo.
Te invităm să ni te alături și să devii un misionar prin rugăciune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu