sâmbătă, 25 aprilie 2020

Carmen Pușcaș: Dumnezeu își trimite îngerii să ne ajute!

Când şi-a venit Petru în fire, a zis: „Acum văd cu adevărat că Domnul a trimis pe îngerul Său şi m-a scăpat din mâna lui Irod şi de la tot ce aştepta poporul iudeu.” – Faptele apostolilor 12:11

Atunci când diavolul se folosește de oameni, demoni sau situații, încercând să ne distrugă, Dumnezeu intervine ca să ne salveze. Uneori gravitatea situației cere intervenția supranaturală a îngerilor Domnului. În Evrei 1:14, citim că îngerii sunt „toți duhuri slujitoare trimise să îndeplinească o slujbă pentru cei ce vor moşteni mântuirea”. Din păcate, sunt credincioși care cred că au puterea să le ceară îngerilor să facă ceva pentru ei. Aceștia se află pe un teren periculos, pentru că o astfel de practică, care nu are bază biblică, deschide ușa demonilor să îi ademenească pe terenul lor și să le facă rău. Biblia ne învață că doar Domnul poruncește îngerilor Săi și aceștia împlinesc tot ce le cere, pentru binele nostru și al Împărăției Lui Dumnezeu.
Petru era arestat de Irod, împăratul lui Israel, cu dorința să-l scoată după Paște ca să-l tortureze înaintea poporului, pentru credința în Isus Cristos. Dar Dumnezeu i-a trimis lui Petru un înger care i-a dat instrucțiuni clare și l-a scos din închisoare, unde era legat în lanțuri, sub pază dublă.
Continue reading carmenpuscas.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu