luni, 22 iunie 2020

11 semne că o persoană este diabolică! Să nu stai lângă ea dacă le recunosti













Răul poate fi definit, dar e greu să îl identifici. Te gândești că o persoană rea este o persoană care are o atitudine răuvoitoare. Unii susțin că sunt imorali, bolnavi, depravați sau răi, dar acele cuvinte sunt greu de definit. Imoralitatea este subiectivă.
Și totuși când te întâlnești cu o persoană rea, nu ai nevoie de definiții, vei știi că este așa dacă face aceste lucruri:
1. Se bucură de nenorocirea altora – Ar putea fi un dezastru la știri sau o situație dramatică în fața lor. Ei par să se bucure de nenorocire, să savureze nefericirea altor oameni.
Pericolul real aici este că acestea ar putea crea situații proaste pentru tine și pentru ceilalți din viața lor, pentru a se putea bucura de nenorocirea pe care o creează.
2. Au probleme de control – Oamenii răi au acest lucru în comun: ei controlează. Dar nu este vorba doar de despre controlul asupra ta. Ei se simt deseori incomod și lipsiți de putere dacă nu au controlul asupra fiecărui aspect al vieții lor.
3. Ele sunt în mod obișnuit necinstite – Să fim sinceri. Toată lumea minte. Cu toții o facem . Unele sunt minciuni nevinovate, altele sunt minciuni mari. Dar în timp ce toată lumea minte, nu toată lumea este mincinoasă.
Un mincinos este o rasă specială. Ei o fac patologic, în mod constant și, uneori, nu o realizează. Oamenii răi sunt cu siguranță mincinoși și de cele mai multe ori mint pentru a te manipula.
4. Te simți ciudat în jurul lor – A fost destul de bine demonstrat că fiecare dintre corpurile noastre emite un câmp energetic. Cu ce scop, nu este sigur. Ar putea servi ca un sistem de apărare intuitiv. Dar în același mod în care, dacă mănânci alimente proaste, efectele se manifestă pe piele; dacă ești rău , se reflectă în câmpul tău de energie.
Acesta este motivul pentru care oamenii răi îți dau un sentiment înfiorător, fără ca ei să îți fi făcut ceva rău . Ai încredere în instinct.
5. Te induc în eroare – Controlul realității este ceea ce îi dă unei persoane rele cea mai mare parte a puterii lor. În acest fel, e capabil să te manipuleze pentru propriile sale interese sau o face doar din plăcere.
6. Ei nu au remușcări – Amintește-ți ceea ce am vorbit până acum: oamenii răi controlează. Sunt mincinoși. Ei se bucură de nenorocire. Te fac să te simți ciudat. Știi ce este mai rău ? Un om rău nu are remușcări. Nu se gândește și nu îi pasă de felul în care te-a făcut să te simți.
7. Sunt cruzi – Până acum, am vorbit despre oamenii răi și despre modalitățile subtile prin care își exprimă dorințele lor malefice. Nu toți oamenii răi preferă să fie vicleni în privința asta. Unii aleg să fie deschiși. Și într-un fel o fac prin cruzime.
Acestea pot veni sub forma luptelor, rănirii celor dragi – soților lor, a copiilor lor, a prietenilor lor sau chiar a animalelor rănite. Oamenii răi sunt adesea victime ale închisorilor pe care i-au construit pentru ei înșiși, de aceea iau atâta bucurie din nenorocire și durere.
8. Le lipsește responsabilitatea. – Un om rău nu are nici un fel de busolă morală. Ei vor face ceea ce le place și nu se vor simți niciodată responsabili pentru durerea pe care au cauzat-o altora. Dacă simt vreo vină, ei o vor redirecționa imediat. Le place să transfere vina la și ei cred că scuzele sunt pentru cei slabi. Mai degrabă te-ar face pe tine să-ți ceri scuze pentru greșelile lor.
9. Prietenii și familia lor vă avertizează – De multe ori, unul dintre primele semne că o persoană este cu adevărat rea este dacă “prietenii” și familia ei îți vor trimite avertismente. Fie auzi de la cineva de o legătură pe care a avut-o cu altcineva pe care l-a făcut să sufere, fie cei apropiați îți spun deschis că ar trebui să stai deoparte.
10. Sunt prieteni răi – Dacă o persoană nu e de găsit atunci când treci printr-un moment greu și de obicei e lângă tine la distracție, atunci știi că e un prieten rău.
11. Sunt rasiști, sexiști, homofobi – Gândește-te doar la unii dintre cei mai răi oameni din lume – de la Hitler la Stalin la Osama bin Laden . Aceștia s-u folosit de rasism, sexism sau homofobism pentru a împrăștia răul în lume.
Anunt Important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine
sursa: mirunastie.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu