marți, 30 iunie 2020

Schimbați o viață, dați o Biblie















Dragi frați și surori în Hristos,
Suntem smeriti sa facem parte din planul lui Dumnezeu, împărtășim Evanghelia și vedem spiritul Sfințit care lucrează în inima oamenilor în întreaga lume. Ne bucurăm să vă prezentăm un anunț pregătit de Open Doors Organisation , pentru a oferi o biblie unui frate sau sora musulmană care îl caută pe Hristos.
Vă încurajăm cu tărie să răspundeți la această chemare la acțiune și să profitați de ocazia de a răspândi Cuvântul lui Dumnezeu tuturor națiunilor, în special comunității musulmane.
Vă mulțumim că ați făcut partea dvs.!
Monica Badulescu

nou-foto-pentru-Muslim-mail
În ciuda conflictului din ce în ce mai intens pe care îl vedem în intensitate în locuri precum Siria și Egiptul și în tot Orientul Mijlociu, Dumnezeu lucrează într-un mod puternic. Mii de musulmani vin la Hristos! Iar când un musulman caută să afle despre Isus, vin la noi în căutarea unei Biblii.
Astăzi vă ofer șansa de a  pune o Biblie în mâinile unui căutat musulman.
Pentru a face cadoul dvs. și mai semnificativ, ni s-a oferit o subvenție de 10.000 USD pentru a oferi aceste Biblii solicitate urgent! Ceea ce face ca darul tău să fie și mai important!


Doar 5 dolari vor trimite o Biblie necesară urgent unui musulman care îl caută pe Hristos.

Bibliile sunt rare în multe țări islamice unde este ilegal să se transforme de la islam la creștinism. Așadar, ne-am stabilit un obiectiv de a distribui cel puțin 4.000 de Biblii căutătorilor musulmani din aceste țări în următoarele luni.

Și dacă îndeplinim această subvenție pentru 10.000 USD, putem atinge acest obiectiv! Cred că puteți vedea de ce vă rog să  dați un cadou online Open Doors astăzi.
Prin  darul tău,  nu numai că vei ajuta la întâmpinarea provocării ... dar vei ajuta să livrezi Bibliile musulmanilor care își riscă viața doar pentru a ști mai multe despre Hristos. Le vei da singurul lucru care le poate schimba viața pentru eternitate!
Așa că vă mulțumesc pentru cadoul dumneavoastră. Și mulțumim că ne ajuți să înaintăm Evanghelia acolo unde credința costă cel mai mult.
Dr. David Curry

Președinte / CEO, Open Doors SUA
                         
„Cincizeci de ani de slujire și întărire a creștinilor persecutați din întreaga lume - aceasta este moștenirea  ușilor deschise . O parte importantă a acestei moșteniri a fost  pasiunea Open Doors pentru motivarea, mobilizarea și educarea trupului lui Hristos din Occident pentru a ajunge la frații și surorile noastre suferințe. " - Rick Warren, autorul

„The Purpose Driven Life




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu