luni, 22 iunie 2020

10 secrete din spatele celor mai FAIMOASE TRUCURI de MAGIE – Toți am trăit în MINCIUNĂ până acum!















Uneori explicația celor mai misterioase trucuri de magie este chiar în fața noastră. Doar nu credeai că există într-adevăr magie și că oamenii au puteri paranormale, nu? Iată cele mai mari SECRETE ale magicienilor și care este explicația celor mai faimoase trucuri din lume.
1. Dispariția Statuii Libertății.


În 1983, David Copperfield a făcut statuia Libertății să dispară complet. Trucul poate fi explicat foarte ușor. Statuia a fost acoperită cu o pânză uriașă sau acoperită de un ecran care a fost plasat în fața audienței. Întregul sistem de iluminație a fost oprit, cu excepția reflectoarelor. Această lucru a creat impresia de gol și un set de lumini a orbit publicul. După ce monumentul a fost dezvăluit, oamenii nu l-au putut vedea pentru că erau orbiți de lumini și vederea lor era încețoșată temporar.
2. Dispariția unui camion imens.
Cum să faci un camion să dispară atunci când este înconjurat de oamenii în toate părțile? Ușor! Ai nevoie de o construcție specială sub camion și crează o audiență falsă formată din prietenii tăi și spune-le să conducă camionul pe acea construcție. Când se trage cortina, camionul nu va mai fi acolo.
3. Omul care levitează.
Un om care plutește în mijlocul străzii nu este nici magician ,nici vraci. Iluzia se formează datorită plasamentului pe care o are suportul din oțel. Acesta se află sub ”magician”, mai exact, sub hainele acestuia. Bineînțeles că nu are nici o putere magică.
4. Mâna care trece prin sticlă.
Un magician are nevoie de ecrane tăiate pentru a-și trece mâna prin sticlă sau oglindă. Ecranul din spate acoperă cele 2 jumătăți. Când începe demonstrația, toată construcția se transformă dintr-o oglindă reală, în 2 oglinzi false. Acum este spațiu pentru a-și băga mâna. La finalul demonstrației, asistentul aduce oglinda adevărată în față.
5. Magia cu dolarul.
Transformarea unei bancnote de 1$ în una de 100$ este foarte ușoară atunci când știi trucul. Magicianul ține bancnota de 1$ într-un mod special și o ascunde în spatele degetelor. Apoi, o înlocuiește cu cea de 100$ în așa fel încât nimeni să nu vadă.
6. Mersul pe apă.
Acest truc este făcut de obicei în ape murdare, neclare sau în piscine. Acest truc constă în construirea unui suport din sticlă sau din plastic transparent pe care audiența să nu-l vadă. Acum poți și tu să mergi pe apă.
7. Eliberarea din lanțuri sub apă.
Combinând puterea psihică și niște lanțuri false, se va întâmpla magia. Acești asistenți trebuie să prindă balamaua și încuietoarea și magicianul trebuie să se elibereze din lanțuri în timp ce este sub apă. Da, toate lanțurile sun false.
8. Trucul cu cartea semnată.
Un magician roagă pe cineva din public să se semneze pe o carte aleasă la întâmplare. apoi o rupe în 4 ,apoi o face la loc chiar în fața ta. Secretul este foarte simplu: iluzionistul are o carte îndoită în buzunar și o înlocuiește pe cea semnată cu ea. Cartea ascunsă este în continuare ruptă și cartea semnată este întreagă.
9. Înghițirea sabiei.
Pentru unii care practică asta, înseamnă mulți ani de antrenament și este extrem de periculos. Trucul presupune mult efort fizic și psihic și o pregătire adecvată. Iluzionistul își poziționează capul în așa fel încât gâtul și stomacul să fie în perfectă linie, iar sabia nu-i va face nici un rău.
10. Trucul omului despicat.
Iluzia trucului care presupune tăierea unei persoane în două, funcționează doar dacă este privită din față. Dintr-o parte poți vedea cum de la genunchi la talie este de fapt un manechin de plastic. Hainele largi și o poziție perfectă a corpului poate crea iluzia unui om care își ține proprile picioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu