vineri, 19 iunie 2020

Iran














Iranul este pe locul 9 pe lista celor mai persecutate țări din lume, listă făcută de organizația Open Doors. Cu toate acestea, statisticile spun că Dumnezeu a deschis o ușă pentru evanghelizarea refugiaților care vorbesc persani în Europa și pentru a planta biserici în Iran.
În fiecare zi sunt oameni care vor să-și predea viața Domnului Isus.
Iată simpla mărturie a unui nou convertit: „Nu am crezut niciodată că pot găsi salvarea din trecutul meu, dar Isus mi-a dat adevărata izbăvire.”
Aceste statistici ne spun despre creștinism, deoarece începe să crească mai mult decât ne-am gândit cu ani în urmă. Faptul că două sute de iranieni și afgani s-au convertit recent de la islam la creștinism este într-adevăr o mare sumă. Toți fiind botezați.
Potrivit ChristianToday.com, noii convertiți au împărtășit mărturiile lor despre modul în care Isus și-a salvat viața.
Iată declarația lui Mark Howard de la Elam Ministries:
„În urmă cu douăzeci de ani, în Iran erau aproximativ 2.000-5.000 de credincioși, dar astăzi există aproximativ 300.000-400.000 de creștini. Un număr foarte surprinzător!
Întrebarea este: „Este succesul acesta și din cauza celor care se roagă pentru această țară? Cu siguranță că da.
Vă rugăm să continuați să stați alături de cei care sunt misionari acolo și cu cei care au ales să fie misionari prin rugăciune pentru această țară. Să ne rugăm pentru creștinii din această țară. Să ne rugăm pentru misionari și pentru conducerea țării.
Mulțumesc!
Rev. Ilie U. Tomuta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu