miercuri, 24 iunie 2020

Doamna Maria Grapini, în țările nordice și Marea Britanie, s-au reîntors practicile din Evul Mediu. STATELE fură copii.












Doamna Maria Grapini, în tarile nordice și Marea Britanie, s-au reîntors practicile din Evul Mediu. STATELE fura copii. 
Doamna Maria Grapini, au fost încălcate legile finlandeze.
Doamna Maria Grapini, au fost încălcate legile finlandeze. Un exemplu simplu e acela că, ambasadorului României nu i s-a permis sa vadă copiii, timp de 1,5 ani, încalcandu-se astfel Convenția Consulara. Motivația a fost ca nu este în interesul copiilor.
După 3 comisii, i s-au permis, în sfârșit vizitele, însă sub supraveghere stricta:doua toape de la social cu școala profesionala de 2 ani, plus jurista orașului care abia a terminat facultatea, plus translator. Menționez ca domnul ambasador a lucrat la CEDO și Geneva. Un alt exemplu simplu e acela ca, în 2015 s-a dat hotărâre fără proces, fără sa fiu ascultată și fără măcar sa fiu înștiințata de hotărâre. Au venit trei executori care ne-au maltratat, fără sa ne prezinte vre-un document oficial, în baza căruia au venit la noi acasă. În Finlanda, doar poliția are voie sa pună mâna pe tine. Executori, conform legii finlandeze, chiar dacă i-aș fi agresat, nu aveau voie sa ne atingă. Trebuiau sa cheme poliția.
În plus, copiii au fost separați, Andreea e acasă, nu au voie la biserica, ca și asta le dăunează, le-a fost schimbată școală care a protestat vehement, șamd. În plus, conform legii finlandeze, orice suspiciune de agresiune asupra copiilor, trebuie cercetată. Tatăl copiilor a spus în fata autorităților ca, „copiii trebuie băgați cu capul sub apa pana nu mai pot respira și ii implora mila”. Pentru aceste vorbe, eu am fost amendata cu 40.000, pentru ca tatăl nu are venituri.
Doamna Maria Grapini, în tarile nordice și Marea Britanie, s-au reîntors practicile din Evul Mediu. STATELE fura copii(sunt destule video pe youtube), aceștia sunt ridicați cu poliția, ca cei mai mari infractori, iar părinții care protestează sunt aspru pedepsiți. Iar UE închide ochii
DOAMNA MARIA GRAPINI,
CITITI despre NEDREPTATEA FACUTA dr. CAMELIA SMICALA si celor doi copii MIHAI si MARIA –

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu