joi, 28 mai 2020

Victoria Bisericilor din Chicago aproape asigurata! Numai rugaciunile o pot finaliza!



Sa va spun cum stau lucrurile 
Domnul a daruit un om de exceptie cauzei Lui in America, si acesta este avocatul roman Harry Mihet. Cum stiti, guvernatorul statului Illinois, Pritzker, a facut abuz de putere trecand peste prevederile Constitutiei. Pe de alta parte, primareasa orasului Chicago este dezlantuita impotriva bisericii, specific bisericii Elim, Chicago. In aceasi directie a mers Newsom, guvernatorul Californiei depasind cu mult ce avea voie sa faca. 
Prin demersurile avocatului Harry Mihet, guvernatorii abuzivi Pritzker si Newsom au intrat in vizorul Curtii Supreme. Un judecator suprem pe nume Brett Kavanaugh pe care l-a pus Presedintele Trump in oficiu, il trage la raspundere pe guvernatorul Pritzker. O judecatoare adjuncta de la Curtea Suprema pe nume Elena Kagan il cheama la ordine pe guvernatorul Newsom. 
Nu o sa credeti!
Cand cu cateva luni in urma judecatorul suprem Kavanaugh a hotarat impotriva avorturilor, un important om politic democrat, urator de Dumnezeu pe nume Chuck Schumer, a avut obraznicia sa il ameninte pe judecatorul Kavanaugh. Democratii au trecut de normal si pur si simplu au manifestari demonice, sunt cei mai vocali, cei mai mari mincinosi, si cei mai abuzivi ori de cate ori pot scapa fara inchisoare. De ce va spun toate acestea? Rebelii guvernatori Pritzker si Newsom sunt in stare de a incita la revolta masa de manipulati democrati.
Ce-i de facut?
Iata un verset de aur pentru vremurile acestea. Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit, Iacov 5:16. 
Va rog frumos sa va rugati fierbinte. Faceti-ne favoarea si rugati-va si cu bisericile unde mergeti, cat si cu cercurile de rugaciune. Daca bisericile castiga in lupta aceasta spirituala, vor beneficia de aici crestinii din intreaga lume, inclusiv dumneavoastra cei din Romania.
Cu respect si toata dragostea frateasca,
Paul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu