duminică, 31 mai 2020

America, sub asediu! Ajutați-ne cu rugăciune!











by Paul Dan
Pare a fi implicată mâna lui Soros!
Revoltă în 10 state!
Un polițist alb cu figură de dezaxat a omorât cu sânge rece un negru pe nume Floyd George în timpul unei arestări. Aceasta s-a întâmplat în orașul Minneapolis din America. După un timp au început lupte de stradă și huliganii au trecut la devastarea magazinelor și incendierea vehicolelor.
 Însa a apărut un aspect foarte suspect; mulți protestatari erau din afara statului Minnesota. Fenomenul se repetă si in alte orașe americane unde grupurile de protestanți străini conduc ostilitățile. Presa aici vorbește despre posibilitatea foarte mare ca George Soros să fie în spatele a tot ce se întâmplă. De ce? Pentru că nu i-a mers lui și lui Bill Gates blocada cu COVID-19 si acum atacă în felul acesta mârsav.

Vă rugăm, rugați-vă pentru situatia din America ca Domnul să linisteasca lucrurile, pentru că în final Soros și huliganii lui țintesc Biserica si aici si in alte părți ale lumii. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar cred că se poate spune că de binele Americii depinde binele multor biserici din lume.
Un alt subiect fierbinte de rugăciune este acesta. Va amintiți că judecătorul Brett Kavanaugh de la Curtea Suprema a venit in ajutorul bisericilor din Chicago si a reusit să îl pună la punct pe guvernatorul Pritzker. Numai că s-a intâmplat ceva. Seful Curtii Supreme, John Roberts a făcut două lucruri foarte rele. L-a criticat aspru pe Kavanaugh (vezi aici) pentru ajutorul dat bisericii din statul Illinois si de asemenea a hotărât in favoarea guvernatorului Californiei, pe nume Newsom, care limiteaza biserica in acest stat. Roberts are la activ si alte lucruri anti-biblice in activitatea lui de judecator.
Vă cerem ajutorul în rugăciune ca prietenul bisericii, Kavanaugh, să fie protejat deplin de Dumnezeu.
Vă mulțumim mult pentru dorința de a ne ajuta cu rugăciune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu