marți, 26 mai 2020

Serviciul de comemorare a apologetului Ravi Zacharias va fi transmis LIVE















 Cosmin Frișan  24-05-2020 18:04:12
Un serviciu privat de comemorare va fi transmis live pe data de 29 mai, pentru a celebra viața și moștenirea spirituală rămasă în urma evanghelistului și apologetului creștin Ravi Zacharias.

Zacharias, în vârstă de 74 de ani, a murit la domiciliul său din Atlanta, pe 19 mai, din cauza unei forme rare de cancer la nivelul coloanei vertebrale.
Apologetul a anunțat la începutul acestui an că are dureri severe la nivelul coloanei vertebrale și va suferi o intervenție chirurgicală. În martie a fost descoperită o tumoră malignă a osului sacru, numită sarcom.
El a luptat cu boală cu ajutorul medicilor, dar fiica sa a anunțat cu câteva săptămâni înainte de decesul acestuia că medicii nu mai au disponibile alte tratamente medicale care să îl ajute pe Ravi Zacharias în lupta cu boala.
Ravi Zacharias a fondat, în 1984, un minister global de apologetică, „Ravi Zacharias Internațional Ministries” (RZIM), a fost căutat pe scară largă timp de zeci de ani pentru a oferi răspunsuri elocvente la cele mai mari întrebări din viață.
A fost un autor prolific, vorbitor și academic de-a lungul vieții.
„Povestea Evangheliei este povestea vieții veșnice. Viața mea este unică și va fi trăită veșnic în prezența lui Dumnezeu. Nu voi fi niciodată pierdut pentru că voi fi alături de Cel care m-a salvat”, a scris Zacharias în ultima sa carte, „Văzându-L pe Isus din Răsărit”.
Mai mulți lideri și artiști creștini vor aduce un omagiu lui Zacharias, inclusiv președintelui RZIM, Michael Ramsden, Tim Tebow, pastorul senior al Brooklyn Tabernakle, Jim Cymbala, pastorul bisericii „Passion City”, Louie Giglio, Matt Redman și Lecrae.
Serviciul de comemorare va fi transmis în direct la adresa RZIM.org/RaviMemorial pe 29 mai la ora 11:00am (ora Statelor Unite).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu