luni, 17 februarie 2020

Serviciu special de înmormântare pentru rămășițele a peste 2.400 de prunci nenăscuți












Potrivit Daily Caller, procurorul general din Indiana, Curtis Hill, a ținut miercuri o slujbă de înmormântare, pentru cei 2.411 bebeluși avortați ale căror resturi au fost ținute ascunse de medicul Ulrich Klopfer.

„Ne-am adunat să întoarcem în țărână rămășițele a 2.411 copii nenăscuți. Făcând acest lucru, ne îndeplinim obligația de stat în conformitate cu legea și conștiința față de nou-născuții a căror viață a fost încheiată prin avorturi efectuate în clinicile din Fort Wayne, Gary și South Bend. Deși aceste avorturi au avut loc în perioada 2000-2003, abia acum rămășițele au primit un loc de odihnă adecvat”, a spus Hill în declarația sa la serviciul funerar.
Descoperirea șocantă a celor peste 2.400 de rămășițe ale copiilor, care au fost conservate în Illinois, fiind depozitate într-un garaj și în portbagajul unei mașini, a șocat pe toți cei care au auzit despre acest caz.
„Din păcate, există mult prea multă depravare în lumea în care trăim, inclusiv respectul cuvenit celor mai vulnerabili dintre noi. Acești bebeluși meritau mai mult decât un garaj rece, întunecat sau portbagajul unei mașini”, a adăugat Hill, potrivit CNN.
Tot la ceremonie, Hill a menționat că s-ar putea că multe dintre rămășițe pot aparține bebelușilor care au fost avortați ilegal. El a spus: „Există câteva indicii că unele dintre rămășițe ar fi fost în afară termenului la care se putea efectua avortul…sarcina era avansată, dusă până dincolo de primul trimestru.” Această posibilitate, a remarcat Hill, este încă în curs de investigare.
După cum Christian Headlines a raportat în luna septembrie, în urmă morții sale, familia lui Klopfer a descoperit 2.246 de rămășițe conservate medical în casa acestuia din regiunea Will, Illinois, în timp ce sortau lucrurile rămase în urmă medicului. Ulterior, poliția a percheziționat și mașina bărbatului de 75 de ani și s-au mai găsit încă 165 de recipiente în care se aflau alte rămășițe ale bebelușilor nenăscuți, în total descoperindu-se 2.411 trupuri.
Klopfer a efectuat avorturi timp de 43 de ani până la suspendarea licenței în 2015, transmite CNN. Pe parcursul celor peste patru decenii de carieră, Klopfer a condus o unitate de sănătate pentru femei din South Bend, Indiana și a condus alte două clinici de avort în Indiana, relatează South Bend Tribune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu