joi, 27 februarie 2020

Chemarea Siberiei – Ziua #2: „Buriații în goana după binecuvântări”











21 februarie 2020
3 zile până la Sagaalgan – Anul Nou
Binecuvântările sunt parte integrantă a culturii Buriate. Mai ales în această perioadă, Buriații sunt în căutarea binecuvântărilor date de lama (călugării budiști) în temple, iar ofrandele, care vor fi închinate spiritelor în dimineața noului an, le aduc călugărilor în aceste zile pentru a fi binecuvântate. În timpul Sagaalganului rostesc binecuvântări și urări de bine membrilor familiei, dar și altor cunoscuți.
De-a lungul acestei sărbători Buriații își doresc și caută binecuvântarea peste viețile și casele lor, în timp ce trec în noul an sperând la un nou început, plin de tot ceea ce este bun și curat.
MOTIVE DE RUGĂCIUNE:
Rugați-vă ca Dumnezeu să-i binecuvânteze și să-i păzească pe Buriați, să facă să lumineze Fața Lui peste ei și să Se îndure de ei, să-Și înalțe Fața peste ei și să le dea pacea. (Numeri 6:24-26)
Rugați-vă ca Buriații să fie binecuvântați cu fiecare binecuvântare spirituală în locurile cerești în Hristos (Efeseni 1:3), singurul care le poate da adevăratele binecuvântări.
Rugați-vă că fiecare familie Buriată să fie binecuvântată prin cunoașterea personală a unui credincios urmaș al lui Isus și să ajungă să audă Vestea Bună în acest nou an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu