marți, 14 ianuarie 2020

Ia Initiativa




Adăugat de Arise For Christ 26 Feb 2018
Viața Creștină
Căci dacă vei tăcea acum, ajutorul și izbăvirea vor veni din altă parte… Și cine știe dacă nu pentru o vreme ca aceasta ai ajuns la împărăție?”
Poziția Esterei a fost destul de riscantă. De curând instalată la palat, neliniștită din cauza împăratului care nu o mai chemase de 30 de zile, acum Estera avea în mâinile ei viața întregului popor evreu. Deși avea atâtea motive ca să nu acționeze, totuși mișcată de cuvintele lui Mardoheu, ea a acceptat să-și pună viața în pericol, bazându-se pe puterea lui Dumnezeu. Mardoheu avea dreptate… dacă Estera nu ar fi acționat atunci, ajutorul și izbăvirea ar fi venit din altă parte.
Acum însă, același principiu rămâne valabil, deși a fost spus cu mult timp în urmă. Dacă tu ești cel care nu ia inițiativă pentru salvarea sufletelor din generația ta, atunci salvarea va veni prin intermediul altora, care vor să se lase folosiți de Dumnezeu. Doar pentru o vreme ai lângă tine anumite persoane – suflete care au nevoie să cunoască dragostea lui Dumnezeu. Cu un scop bine stabilit dinainte ai primit chiar tu locul de muncă pe care îl ai – nimeni nu-L poate demonstra pe Isus mai bine decât o poți face chiar tu acolo unde te afli: la școală, în tramvai, la birou sau în altă parte.
Așa cum Estera a fost așezată la Împărăție pentru o vreme, tot astfel și tu ai fost pus exact acolo unde te afli cu un scop – ,,pune-ți viața în pericol” pentru a salva sufletele pierdute. Dacă însă vei refuza, nu uita că ajutorul și izbăvirea vor veni din altă parte, însă vei da socoteală pentru oportunitățile pierdute!
-Miriam Guia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu