luni, 15 iulie 2019

Cumpără cu 20 de euro un metru pătrat de pământ pentru ambasada Domnului din Albina













Biserica Maranata din Timișoara are deschisă o biserică misiune în satul Albina. Credincioșii se adună într-un spațiu pus la dispoziție, cu generozitate de fratele Dinu Cotuna, la parterul unui bloc cu două nivele. Românii de la sat nu au însă cultura bisericii de la bloc, ci a spațiului sacru dedicat pentru închinare. Acum a venit momentul să începem construcția unei ambasade a lui Dumnezeu în această localitate. Am găsit un teren de 505 mp care costă 10 000 de euro. Frații din Albina au strâns deja 2000 de euro, Biserica Maranata a donat 3000 de euro, dar am mai avea nevoie de încă 5000 de euro.
În următoarele 40 de zile avem nevoie de 250 de donatori care să doneze fiecare câte 100 de lei (aprox. 20 de euro). Duminică, când am lansat acest proiect deja s-au cumpărat 20 mp. Un mp a fost cumpărat de o tânără din China, o fetiță a scos bani din pușculiță pentru un mp. Un bărbat care face parte din Biserica Ortodoxă a cumpărat doi mp și ceilalți mp au fost cumpărați de alți creștini dornici să fie parte a acestui proiect. 
Vrem să vă dăm posibilitatea și dumnevoastră de a beneficia de răsplată în ceruri și de un loc extins în care să vă petreceți veșnicia. Deci, puteți cumpăra cu 100 de lei un mp, cu 100 de euro, 5 mp. 
Fii parte din acest proiect! De îndată ce vom avea terenul vom demara proiectarea casei de rugăciune din localitatea Albina, la 10 km de Timișoara, localitate care nu are nicio biserică evanghelică.
Pentru detalii ne puteți contacta prin email: pastor@maranatatm.ro – Remus Runcan
Tel: 0748 150 735 – Dan Laurențiu – administratorul bisericii
Cont bancar: RO33 BTRL 0360 1205 K458 75XX
Titular cont: Biserica Baptistă Maranata Timișoara
Banca Transilvania, sucursala Timișoara

Postări asemănătoare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu