marți, 9 iulie 2019

Cum luptă cel rău ca să ducă oamenii la pierzare | Adevărul despre Adevăr



Bună dimineața,
Există o luptă pe care o dă cel rău, satan, ca să ducă oameni la pierzare. Care este tactica lui de luptă și pe cine implică? Fiind conștient de această realitate, ce trebuie să întreprind ca să fiu biruitor? Aflați răspunsurile în ediția de ieri a emisiunii Adevărul despre Adevăr.
Dacă aveți nevoi de rugăciune sau întrebări din Biblie, la care căutați răspuns, contactați-ne pe una din căile de comunicare de mai jos.
O zi binecuvântată să aveți.

Cu drag, Vitalie Marian.
Administratorul siteu-ului Moldova Creștină.
Publicat pe 8 iul. 2019
Există o luptă care o dă cel rău ca să ducă oameni la pierzare? Ce reprezintă lupta celui rău? Luptă cel rău personal? Are îngerii lui? Are oamenii lui? Există așa numite “norme” ale celui rău? Cum să fiu biruitor? Abonează-te! Youtube: https://www.youtube.com/user/MoldovaC... Facebook https://www.facebook.com/moldovacrest... Vizitează-ne pe pagina noastră de Web: https://moldovacrestina.md/ Vrei să devii ucenicul lui Isus Hristos? Dă click aici https://moldovacrestina.md/raspunsuri... Ai întrebări din Biblie? Apasă aici https://moldovacrestina.md/ask-the-pa... PENTRU MANUALE DE STUDIU BIBLIC CONTACTAȚI LA +(373)69966779 SAU info@precept.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu