joi, 18 iulie 2019

Franklin Graham despre pericolele Legii Egalității în SUA

 Externe, Opinii, Persecuții, Politic, Rugăciune
Franklin Graham despre pericolele Legii Egalității în SUA
Evanghelistul Franklin Graham semnalează pericolele și „consecințe catastrofale” pentru libertatea religioasă, dar și pentru drepturile femeilor, dacă „Legea Egalității” va ajunge să fie adoptată și implementată în SUA.
„Legea Egalității va modifica Legea Drepturilor Civile din 1964 pentru a include „sexul”, „orientarea sexuală” și „identitatea de gen” printre categoriile de nediscriminare recunoscute în mod explicit în „acomodarea publică” (a cărei definiție ar fi dramatic extinsă). De asemenea, îi va forța pe angajatorii cu 15 sau mai mulți angajați să recunoască „identitatea de gen” pe care aceștia pretind că o au, interzicând angajatorului să „discrimineze” pe baza „orientării sexuale” sau a „identității de gen” și să acorde accesul transgender la facilitățile specifice sexului”.
În ultimul număr al revistei Asociației Evanghelistice a lui Billy GrahamDecision, Graham a avertizat că dacă acest proiect devine lege, organizațiile creștine „ar pierde toate protecțiile pentru a angaja oameni care aderă la declarație lor de credință biblică”.
„Creștinii vor fi persecutați pentru convingerile lor sincere ca niciodată. Învățătura clară a Bibliei cu privire la păcatele homosexualității și  avortului va fi considerată, fără îndoială, „discurs de ură”. Va fi un coșmar din care această națiune nu-și va reveni niciodată”.
Autor: Caldron Pool
https://www.stiricrestine.ro/2019/07/17/franklin-graham-despre-pericolele-legii-egalitatii-in-sua/?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu