Jurnalistul gorjean Narcis Daju, unul dintre cei care au urmărit îndeaproape cazul Sorinei din Baia de Aramă, consideră că, în opinia lui, soarta copilei este pecetluită, justiția urmând să o încredințeze pe micuță familiei americane.
Daju afirmă că acest caz a devoalat încă o dată legăturile dintre mafia politică și justiție. Mai mult, el afirmă că PSD, partidul de guvernământ, mimează interesul pentru caz, în timp ce celelalte formațiuni politice se prefac că Sorina nici nu există.
Reacția sa vine după ce instanța din Craiova a respins cererea Procurorului General al României de a suspenda decizia de adopție a Sorinei de către familia Săcărin.
„Marele paradox în cazul micuței Sorina e că singurul partid politic care s-a poziționat corect, DIN GURĂ, e PSD-ul.
Adică fix partidul care a edificat și acordă protecție deplină MAFIEI din justiția din Oltenia și din Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție.

Deși, din GURĂ, reprezentanții PSD-ului cer ca Sorina să se întoarcă la Baia de Aramă, de fapt ei deja au reînnoit certificatele de bună purtare pentru Coman, șefa ANPDCA, pentru procurarea Pițurcă, pentru judecătoarea Lăloianu și pentru toți traficanții de ”justiție” și de copii implicați în cazul micuței Sorina.

Deși scoate lozinci patriotarde pe gură și își vântură statutul de mamă adoptatoare, Dăncilă a secretizat toate rapoartele emise de ministere si de ANPDCA!

Toată MAFIA PSD din Oltenia e protejată de MAFIA din justiție.

Peste doar câteva luni au loc alegerile prezidențiale. Dacă s-ar înfăptui JUSTIȚIA în cazul micuței Sorina, PSD-ul și-ar maximiza șansele pentru Cotroceni.

https://www.activenews.ro/stiri-social/Jurnalistul-Narcis-Daju-despre-cazul-Sorina-A-fost-nevoie-de-jertfa-ei-ca-sa-aflam-inca-o-data-ce-justitie-ce-clasa-politica-ce-presa-si-ce-ong-uri-avem-si-cat-de-supusi-suntem-Ambasadei-SUA-156866