vineri, 31 ianuarie 2020

Copii pakistanezi exploatați prin muncă la fabrica de cărămizi

Un cuplu creștin din nordul Irlandei și-a stabilit drept misiune salvarea copiilor pakistanezi folosiți drept sclavi.

După o călătorie în Pakistan care le-a schimbat viața, fiindcă au văzut cu ochii lor cum sunt exploatați micuții cunoscuți drept copiii de la fabrica de cărămizi, Maurice și Maureen Wylie au pus bazele asociației caritabile „Rescue their Cry” pentru a încerca să salveze copiii din această viață de sclavie.
Maureen spune că apa potabilă a fost unul dintre primele lucruri pe care le-au putut oferi micuților sclavi.
Maureen Wylie: Lucrează în arșița zilei și pe umeri au semne permanente provocate de transportarea cărămizilor. Vedem aici cum așteptau ca apa să fie pompată afară pentru prima dată. Niciodată nu am mai văzut copii atât de disperați să bea apă. Îmi doresc să fie sănătoși, de fapt, să rămână în viață.
Inima mi-a fost sensibilizată când am conștientizat că sunt vieți pe care le putem salva.
Wylie a conchis explicând încercarea de a oferi o libertate de durată acestor suflete tinere printr-un centru de salvare numit Arca.
Maureen: În această clipă, obiectivul nostru e să îi ținem în viață cum știm mai bine, planul pe termen lung fiind să îi scoatem de acolo și să îi educăm. Avem profesori care îi pot ajuta, cu promisiunea că vor avea locuri de muncă și că se vor simți în siguranță. Odată ce își vor fi adunat un venit și vor fi învățat cum să își trăiască viața, vor putea să înainteze. Acesta e motivul pentru care centrul se va numi Arca. Îi spunem Arca fiindcă ei vor ieși doi câte doi.
Credem că Dumnezeu ne-a făcut această chemare și că ei vor înainta și vor păși în plinătate devenind cine sunt meniți să fie.
A fost Peter Wooding, cu un reportaj pentru Global News Alliance
Fii la curent cu știrile din lumea creștină: https://alfaomega.tv/stiri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu