sâmbătă, 18 mai 2019

Seminarul „Finante pe intelesul tuturor” - Andres Panasiuk (1)


 09.05.2019  |    Crestinul si BANII  |   84  |     1 min


Pe langa dragoste, har, iertare, pocainta, Scriptura vorbeste si despre administrarea bunurilor, despre aspectele financiare. Pentru a veni in sprijinul oamenilor de afaceri, Fundatia Big-Impact si Fundatia Elim Timisoara au organizat o conferinta pe aceasta tema.


Seminarul „Afaceri care Il onoreaza pe Dumnezeu” a urmarit sa aduca o intelegere biblica asupra deciziilor care trebuie luate in domeniul financiar.

Ideea organizarii seminarului a pornit de la o carte scrisa de Dr. Andrés Panasiuk, din America Latina, invitatul evenimentului de la Timisoara, in care a incercat sa gaseasca legatura dintre deciziile financiare si ce spune Cuvantul lui Dumnezeu.
Participantii au apreciat evenimentul si au constientizat ca este necesara o anumita educatie si in domeniul administrarii finantelor.
Crestinii implicati in afaceri au nevoie sa constientizeze faptul ca solutiile corecte se gasesc in Scriptura.
Ne concentram asupra oamenilor de afaceri care au nevoie sa fie asistati, ajutati, sa faca fata cu bine in mediul de afaceri din Romania, care creeaza anumite provocari, iar un copil al Domnului chiar si in mediul de afaceri trebuie sa traiasca dupa principiile lui Dumnezeu. A declarat Adrian Stupar, organizator, Fundatia Elim Timisoara.
https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/banii/10548-seminarul-finante-pe-intelesul-tuturor-andres-panasiuk






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu