luni, 13 mai 2019

Conferința de tineret „Umblarea Tânărului cu Isus“, la Biserica Filadelfia din Paris

Conferința de tineret „Umblarea Tânărului cu Isus“, la Biserica Filadelfia din Paris
„Umblarea Tânărului cu Isus“ este tema unei noi întâlniri de tineret la Paris. Sâmbătă, 25 mai 2019, Biserica Filadelfia din Paris este gazda Conferinței de Tineret pentru creștinii din acest oraș (și nu numai), și le dă întâlnire cu oaspeți de acasă. Mesajul biblic va fi prezentat de Inu Magda, pastorul Bisericii Muntele Sionului din Baia Mare, iar lauda și închinarea va fi condusă de Ionuț Crăciunimpreuna cu un grup. 
Programul se va desfășura în două sesiuni:
Sesiunea I: începând cu ora 13:00 până la ora 16:00. Textul de referință va fi citit și dezbătut din 1 Corinteni 13:11 – „Când eram copil, vorbeam ca un copil, simţeam ca un copil, gândeam că un copil; când m-am făcut om mare, am lepădat ce era copilăresc.“
Sesiunea II: Începând cu ora 17:30 până la ora 20:00. Textul de referință va fi citit din Luca 6:40 – „Ucenicul nu este mai presus de învăţătorul lui, dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul lui.“
Între cele două sesiuni, va fi organizată o ,,Masă de Dragoste” la care sunt invitați toți cei prezenți.
Sunteți așteptați cu drag la adresa: „Centre Evangélique International Evidence“ – 93 AVENUE DE LA REPUBLIQUE, MONTROUGE (92120), sau cu Metroul 4, stația „Mairie de Montrouge“ (Ieșirea nr 5).
Dacă sunteți în zona Parisului, nu ezitați să petreceți un timp util în părtășie cu românii din ,,orașul Luminii”. Profitați de această ocazie de a învăța cum să „Umblăm pe urmele Domnului Isus“. 
https://www.stiricrestine.ro/2019/05/12/conferinta-de-tineret-umblarea-tanarului-cu-isus-la-biserica-filadelfia-din-paris/?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu