luni, 20 mai 2019

Este OMUL trup, suflet și duh?!

Este OMUL trup, suflet și duh?!





Este omul doar materie? Să se termine totul odată cu moartea omului? Să se dezintegreze și atât? Sau este ceva mai mult de atât? Cum este format omul? Ce suntem și din ce suntem? Există vreun destin veșnic pentru noi, sau totul este aici și acum?
Alate întrebări a căror răspuns pare că este o enigmă de nedescifrat. Deși sunt multe păreri cu privire la felul în care este format omul și la locul în care ajunge după moarte, majoritatea dintre ele sunt doar simple speculații bazate pe experiența celui ce le emite, sau pe ceea ce crede respectivul că ar fi „logic” să fie omul.
Totuși aceste întrebări ne sunt clar lămurite ce către Cel ce ne-a creat, și cine ar putea ști mai bine despre om decât Creatorul lui?! Da, Dumnezeu prin Cuvântul Său ne lămurește pe deplin cu privire la tot ce trebuie să știm despre noi nșine!
În continuare, vă propun perspectiva Biblică cu privire la felul în care este creat omul.
Este omul numai trup? Este omul Trup si suflet? Este omul trup șu duh? Este omul trup suflet și duh?
În continuare vom descoperi acest lucru foarte clar, urmând ca ulterior să vedem ce se întâmplă cu omul când moare și ce se întâmplă cu omul după ce moare! Dar să le luăm pe rând:
Care este structura omului, sau din ce este format omul:
https://youtu.be/RE7LB_IJm80?t=3
Autor: Vlad Breană
https://www.stiricrestine.ro/2019/05/19/este-omul-trup-suflet-si-duh/?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu